Предложете клуб

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.026
Поени од реакции
22.954
Ви се игра ФМ, ама немате никаква инспирација со кој би почнале.
Епа само напишете, што барате и сигурно ќе се најде за вас. Пример: „Барам клуб, кој некогаш бил на врвот во своја лига, ама сега игра во некоја 2-3 лига“.

Барам клуб, кој некогаш бил на врвот во своја лига, ама сега игра во некоја 2-3 лига.

Лидс Јунајтед, Нотингем Форест (Англија), Р. Овиедо (Шпанија), Про Верчели, Верона (Италија).

Лидс Јунајтед, Нотингем Форест (Англија), Р. Овиедо (Шпанија), Про Верчели, Верона (Италија).
Ќе играм со Лидс Јунајтед и Нотингем Форест, поради тоа што сум фан на Англиските клубови. Фала уште еднаш. (y)

Ќе играм со Лидс Јунајтед и Нотингем Форест, поради тоа што сум фан на Англиските клубови. Фала уште еднаш. (y)

За вистински предизвик ти е Нотингем Форест. Јас играм со нив, а мисијата е да ги вратам на врвот на светскиот фудбал. Досега освоив ЛШ, ЛЕ, Супер Куп на Европа (сега треба и Светското Клупско Првенство да го играм), Премиер Лига, Карлинг и ФА Куп и Комјунити Шилдот.

За вистински предизвик ти е Нотингем Форест. Јас играм со нив, а мисијата е да ги вратам на врвот на светскиот фудбал. Досега освоив ЛШ, ЛЕ, Супер Куп на Европа (сега треба и Светското Клупско Првенство да го играм), Премиер Лига, Карлинг и ФА Куп и Комјунити Шилдот.

Од следна година нема да е баш предизвик. Ги купија арапи и ќе имаат голем буџет...

Барам клуб, кој некогаш бил на врвот во своја лига, ама сега игра во некоја 2-3 лига.
Зашто не Notts County? Најстариот англиски клуб со долга традиција кој се наоѓа во League 1. Sheffield Wednesday е исто така сличен тип на екипа и се наоѓа во истата лига, само што се можеби најјаки во лигата.

Е да, и имаат финансии овие Нотс Каунти.

Sheffield Wednesday е исто така сличен тип на екипа и се наоѓа во истата лига, само што се можеби најјаки во лигата.

Абе добар клуб се и се али името им е тиња. Wednesday? Сериозно? Знам дека е ептен ирелевантно али мене ми смета со тиња име. како овие Средава. или лого некое со рудари и уште 10 ситни глупости (како Барнсли) да го правам клубот светски гигант.
Затоа со Шефилд Јунајтед пробав на некој од минатите менаџери. :D

Донкастер? :) Мада веќе не е некој предизвик да играш со нив (барем мене не ми е). Го играв на FA Manager 2001 и 2002, и од 2003 на Championship Manager мислам дека така се викаше... ама тогаш беа во Конференцијата, сега се Лига 1.

Донкастер? :) Мада веќе не е некој предизвик да играш со нив (барем мене не ми е). Го играв на FA Manager 2001 и 2002, и од 2003 на Championship Manager мислам дека така се викаше... ама тогаш беа во Конференцијата, сега се Лига 1.
Nope, Championship играа оваа сезона :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom