Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
I agree за 300... денеска го гледав закон филмче!

300.jpg

Fallen`Angel браво за Кон Ер и Se7en ама да го стаиш Дежа Ву?
Дежа ВУ?!!!!!
Јас подегенски и поконфузен филм од тој неам ни гледано...самите продуценти и писатели си поставиле правила на реалноста а во филмот ги кршат...глуп,глуп,глуп филм!

Некоја добра комедија да препорачате?

Имам една за тебе...Mama Jack :)

Mac)) напиша:
Fallen`Angel браво за Кон Ер и Se7en ама да го стаиш Дежа Ву?
Дежа ВУ?!!!!!
Јас подегенски и поконфузен филм од тој неам ни гледано...самите продуценти и писатели си поставиле правила на реалноста а во филмот ги кршат...глуп,глуп,глуп филм!
coek da ne bese dobar filmot nemase da go stavam veruj mi ...forata na celiot film e da bide konfuzen .. zaradi toa go imam gledano nekolku pati ... Tony Scott e strasno dobar reziser , mozda malce gi preminal granicite na realnosta ali toa ne go pravi filmot da bide glup ... ipak denzel wahsington mi e omilen glumec i ne e covek sto glumi u glupi filmovi ... deja vu e mozda eden od najdobrite filmovi do sega napraveni ... ali sekoj so svoj vkus , samo ne e u red da zboris taka :nenene:

by the way eve vi uste nekolku nenormalno jaki filma sto gi zaboraviv

domino.jpg
remakeposter.jpg

821426%7EEnemy-of-the-State-Video-Release-Posters.jpg
1102-large.jpg

JASMIN напиша:
Некоја добра комедија да препорачате?

еве добра комедија Are We done yet :)

а мора да се препорача Stomp The Yard! закооон :vozbud:

Предлози

Луѓе кажете некој добар филм..... По можност нешто со фудбалски фанови....

Еве еден предлог од мене: Green Street Hooligans стварно добар филм вреди да се погледне.

Abe ne znam so fudbalski fanovi (CITAJ: HULIGANI!), ama znam so fudbal eden dobar film. "GOAL!" mislam se vikase. Se raboti za eden mlad talentiran meksikanec sto kako mal emigriral so familijata vo SAD, ke go vidi eden skaut kako igra i ke go zemat vo Newcastle

*OSS* напиша:
еве добра комедија Are We done yet :)

Mislam deka filmot bese Are we there yet, ili mozebi ti mislis na nekoj drug film?
btw dobri komediia: Mr. Bones,Jonny English, The Waterboy i Bruce Almighty.
Filmovite se malku postari ne se bas najnovi, no dobro ke te iznasmeat.

Se vrakam od kino, shtotuku go gledav piratite od karibite 3 . I toa na premiera bev hehe...mn e zakon da go gledate !!!

Шмизличка напиша:
Se vrakam od kino, shtotuku go gledav piratite od karibite 3 . I toa na premiera bev hehe...mn e zakon da go gledate !!!

Само што го гледав и супер е:vozbud:.Надајмо се ќе има и 4...:zlo:

ОФ ТОПИК: за Пиратите од Карибите 3, мора да ги имам гледано првите 2 дела, з'ш не ги имам гледано, а според коментари на форумов а и на интернет, бил многу добар ?

Да бе Зикс без првите два дела ништо нема разбереш...Ова ти е слично како Матрикс или Господарот на Прстените.Без да ги имаш гледано првите два дела само ќе се изнагледаш добра акција, а нема да ги разбереш ликовите пошто сите ликови се објаснети у 1 и 2 дел.Гледај ги па кажи ми како ти се допаѓаат.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom