Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле Зоки Зоране. Кои се изведувачиве на нумерава ме интересира кој знае нека пише. Ова до сега го немав слушнато
Заедно со Јани Макрадули, нашиот иден градоначалник на Скопје, со кој се гордеам дека сум соборец, ќе го направиме мостот од Карпош кон Ѓорче Петров и ќе ги поврземе овие две општини, порача кандидатот за градоначалник од СДСМ за општина Карпош на денешната промоција на кандидатите за градоначалници за скопските општини од „Сојузот за иднината“ во Универзалата сала во Скопје.
Извор
Му кажал некој на човеков дека има мост и се вика: Обединети Нации ?
Инаку хуморов на премиерот е врв, епик, БОГ НА ХУМОРОТ.![]()
Сите велат ДАДАДА...Леле Зоки Зоране. Кои се изведувачиве на нумерава ме интересира кој знае нека пише. Ова до сега го немав слушнато
Да бе познати ми беа овој со црнава коса и оваа Ленче ама на фаца онака знам дека се фолкери не ми текнуваше како се викаат а знаев дека имаат такво необично презимеГрупата Интервали и Ленче и Дејан Кукич
‘‘Ти си ни татко љубов што ни сее‘‘![]()
Две грешки - има два моста. Едниот е Обединети Нации а другиот е стариот Железнички.
Втората грешка е дека мостот не ги спојува Ѓорче и Карпош, туку Карпош 4 и Влае, а и двете се дел од општина Карпош.
Јас у темава испаднав сериозен со овие поправањава но тоа е.![]()
А ова со татково ваљда мислеле дека татко на градот.