Предигра

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Како што оди добра салата пред добар ручек така и предиграта е многу битна за добар секс. Ја пректикувам секогаш кога има услови за тоа кога не е на брзање

asterix_m напиша:
Како што оди добра салата пред добар ручек така и предиграта е многу битна за добар секс. Ја пректикувам секогаш кога има услови за тоа кога не е на брзање

да но некогаш кога има нешто вкусно, не ти се срка супа, туку ти се каснува одма главното јадење.

Никола напиша:
да но некогаш кога има нешто вкусно, не ти се срка супа, туку ти се каснува одма главното јадење.

е тие што идат веднаш на главно јадење не се гурмани :pos2:

asterix_m напиша:
е тие што идат веднаш на главно јадење не се гурмани :pos2:

хаха, може се чуваат за вечера..:)

Никола напиша:
хаха, може се чуваат за вечера..:)

Или за шлагот на крај, ова важи за женскиот пол

asterix_m напиша:
Или за шлагот на крај, ова важи за женскиот пол

ДЕСЕРТ...со еден збор:sekss: ... многу често прескокнувам „главни оброци„ ама десертоооооооттттт...ехееееее....со особено задоволство :vozbud:

Predigrata kako sto kazaa nekolku clenovi ne treba da bide ni mnogu kratka ni mnogu dolga...
Okolu 20,30 minuti ne poveke od pola sat....
Predigrata mi e mnogu vazna za kvaliteten sex.

Слатко задоволство..ММММ.... Нема добар секс, без неа...

Никола напиша:
Не се согласуваш дека предиграта е измислена од жените и тотално е непотребна за машкото?
Пошо предиграта е измислената од жените по логика мажите ја одглумуваат. Значи мажите глумат предигра, ама затоа пак жените глумат оргазам. Ти со ова не се согласуваш?

Предиграта е само увод во тоа што ќе следи и за мене е многу поважна него самиот секс , значи тука партнерите доживуваат нешто најубаво што подоцна кулминира со пенетрација и оргазам
лелеелеллее забегав ај доста од мене

...poke uzivam vo predigrata otkolku...vo igrata:poss:

Сакам предигра но не предолга....посебно не под дејство на алкохол па можеш и да заспиеш додека стигнеш до сексот :kesa: така да се со умерени количини и зависи од местото,расположението...некогаш доаѓа да го направиш тоа брзо,експресно и ефективно :je:

Предигра паа, сакам ама не толку долго да е, зависи каков е партнерот и дали и придава значење на самиот чин:pos2: или на предиграта повеќе. Некогаш е повозбудлива самата предигра од колку самиот секс.:kesa:

Sakam dolga predigra.bez nea ne biduva dobar sex!a za toa kolku trae mislam deka zavisi od raspolozenieto na igracite!:)

бегај бе предигра... помалце од 5 мин на машките му се потребни за ерекција... така да како што кажа Да Бич, повечќето од мажите мислам дека ја глумат предиграта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom