Fargo, True detective, Game of thrones...?какви се бе овие глупости. ова е толку лошо што не може да се гледа.
салам серија нема излезено со години
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fargo, True detective, Game of thrones...?какви се бе овие глупости. ова е толку лошо што не може да се гледа.
салам серија нема излезено со години
Гледам десно и забележувам нова тема:Eej зошто спам![]()
Na torrent TVНа која ТВ оди ?
На АМС ама колку што знам ја нема програмата кај нас. Така да симињај си ги епизодите, или гледај ги онлајн.На која ТВ оди ?
Па секако е ефективен начин за нов почетокЛЕЛЕ ФИНАЛЕТО!
Баш тоа е серијата уствари. Згодите и незгодите на Касиди Џеси и Тулип, додека го бараат господ. Само што ова требаше да се воспостави во две епизоди а не во цела сезона али ај.Не ми се свиѓа тоа што заврши така што они преживејаа и тргнаа на пут да го бараат Господ, затоа што ми е страв дека ќе се претвори у Згодите и незгодите на Касиди, Џеси и Тулип. И ќе биде ко Walking Dead, некаков роуд цело време без или со многу малку развој на плотот.
Се надевам дека не.Баш тоа е серијата уствари. Згодите и незгодите на Касиди Џеси и Тулип, додека го бараат господ. Само што ова требаше да се воспостави во две епизоди а не во цела сезона али ај.