Preacher

• Креатор на темата Креатор на темата DaenerysTargaryen
  • Време на започнување Време на започнување
какви се бе овие глупости. ова е толку лошо што не може да се гледа.
салам серија нема излезено со години
Fargo, True detective, Game of thrones...?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Интересна е серијава, овие две епизоди ми поминаа ко една, интересен лик е Ирецот и овој Свештеников, солидна глума и од двајцата. Овие споредни ликови до Тулип ми се мех.

Eej зошто спам :D
Гледам десно и забележувам нова тема:
1. Корисникот нема личен аватар - профилот не е персонализиран, корисникот не потрошил време на својот профил, често спамериве не трошат време само регистрираат нов профил и постираат.
2. Корисникот има аватар женско - често спамериве како женско се претставуваат со надеж дека повеќе луѓе ќе им одговорат.
3. Името на темата е на латиница - а форумот е воглавно кирилица, комерцијални спамери најчесто од надвор има.
4. Името на темата е англиски поим - а повеќе од 90% од темите се на македонски.
5. Името на темата е секојдневен поим - цели широка публика, спамерите одбираат широки поими за што е можно повеќе луѓе да ја отоворат темата.
6. Името на корисникот е на латиница - а форумот е воглавно кирилица, комерцијални спамери најчесто од надвор има.
Следејќи ги воглавно овие неколку предзнаци - претежно ваквите теми се спам, селектирам gif, ја отворам темата, таман подготвен да ја пријавам спам и да постирам - гледам не е спам. :)

Џеси Кастер ( Доминик Купер) е легенда. Суштината тешко се разбира, ама нешто те тера пак да гледаш. Се некои глупости се случуваат. Ама како ги убедува Џеси да тераат по негово на фин начин... Па тој Касиди кога се тепа, со што не ти удира фрчи боја насекаде... Тулип по грешка го рани Касиди па испи он крв и се опорави... :pos:

ЛЕЛЕ ФИНАЛЕТО!
Па секако е ефективен начин за нов почеток :) иако ми се чини дека ќе остане по некоја опашка. Премногу гомна имаше под и во градот, па последиците беа, ако не неочекувани, секако донекаде пожелни. Ќе беше малку досадно и наредната сезона да беше баш во таа вукојебина.

Нивото на кое беше претставен „Господ“, целата таа комуникација со мајмуните и повикот и одговорот, беа толку потценувачки :), а од друга страна кога ќе се подзамислиш огромен дел од рајата има баш таква или слична претстава, што освен што е урнебесно, стварно заплашува. Добро е што повеќето на крајот беа спасени.

И очекувам многу од пиштолџијата.

Јас го изгледав трејлерот пред некое време и ми се виде серијава премногу чудна за мој вкус.
А откога прочитав дека е од писателот на Breaking Bad, па си викам не може да е заникаде. И сега си ја симнав Twin peaks, оваа можда понатака ќе ја гледам ако стварно ја бива.

Не ми се свиѓа тоа што заврши така што они преживејаа и тргнаа на пут да го бараат Господ, затоа што ми е страв дека ќе се претвори у Згодите и незгодите на Касиди, Џеси и Тулип. И ќе биде ко Walking Dead, некаков роуд цело време без или со многу малку развој на плотот.

Не ми се свиѓа тоа што заврши така што они преживејаа и тргнаа на пут да го бараат Господ, затоа што ми е страв дека ќе се претвори у Згодите и незгодите на Касиди, Џеси и Тулип. И ќе биде ко Walking Dead, некаков роуд цело време без или со многу малку развој на плотот.
Баш тоа е серијата уствари. Згодите и незгодите на Касиди Џеси и Тулип, додека го бараат господ. Само што ова требаше да се воспостави во две епизоди а не во цела сезона али ај.

Баш тоа е серијата уствари. Згодите и незгодите на Касиди Џеси и Тулип, додека го бараат господ. Само што ова требаше да се воспостави во две епизоди а не во цела сезона али ај.
Се надевам дека не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom