Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Дали е вистина дека прдежот достигнува температура од 90 степени целзиусови?!А од тие сочните проваџа над 100c? 
Дали од таа температура се дува балон у гаќи?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

... Најдобра тема до сега 

Дали е вистина дека прдежот достигнува температура од 90 степени целзиусови?!А од тие сочните проваџа над 100c?
.Ако си јадел ќофтиња со кромид тогаш сигурно ќе имаш најжешка и најсмрдлива прдешка![]()
.Дали е вистина дека прдежот достигнува температура од 90 степени целзиусови?!А од тие сочните проваџа над 100c?
Е ако де. Мене ич не ми сметаат вакви теми. Баш разбиваат секојдневна монотонија и ме смејатMоментот кога некој се труди да отвори тема која ја надминува неговата глупост, и сепак не успева во тоа...

Јако клипче. Јас еднаш така пробав на голо и останав без гузните влакнаНад 100 степени е кога прдиш ... ако го запалиш
Си добив бесплатна и брза депилација
се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците
ебави скопскио дијалект : )
Ми у Куманоо викамо на кур да ми прднеш : )
Дали знаеш дали и во продолжението на Зона Замфирова ќе се зборува на кумановски?