Прдежна температура

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Дали е вистина дека прдежот достигнува температура од 90 степени целзиусови?!А од тие сочните проваџа над 100c? :confused:
Дали од таа температура се дува балон у гаќи?

:pos::pos::pos:... Најдобра тема до сега (y)
Знам дека ако прднеш во чаша и ја затвориш со рака, па одма кога ќе ја отклопиш и мириснеш се достигнува смрдеа што бута во несвест, а за температурата уште не сум сретнал нигде :D

Ако си јадел ќофтиња со кромид тогаш сигурно ќе имаш најжешка и најсмрдлива прдешка :D

Дали е вистина дека прдежот достигнува температура од 90 степени целзиусови?!А од тие сочните проваџа над 100c? :confused:

Незнам дали оди до 100 степени , но факт е дека прдежот може да се користи како погонско гориво :D .
--- надополнето: 12 јули 2013 во 11:46 ---
Ако си јадел ќофтиња со кромид тогаш сигурно ќе имаш најжешка и најсмрдлива прдешка :D

Не ќе да е најсмрдливо од ќофтиња и кромид , земи јади расол ( зелка ) со свинско и грав и ќе видиш што значи боен отров :pos:.

Mоментот кога некој се труди да отвори тема која ја надминува неговата глупост, и сепак не успева во тоа...

Mоментот кога некој се труди да отвори тема која ја надминува неговата глупост, и сепак не успева во тоа...
Е ако де. Мене ич не ми сметаат вакви теми. Баш разбиваат секојдневна монотонија и ме смејат :)

Над 100 степени е кога прдиш ... ако го запалиш

Јако клипче. Јас еднаш така пробав на голо и останав без гузните влакна :D Си добив бесплатна и брза депилација:pos:

Ќе се начукам лутица денеска и ќе има радиоактивни прдежи.

се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците
ебави скопскио дијалект : )

Ми у Куманоо викамо на кур да ми прднеш : )

се прдеше на времето од едни таблетки, тие бе такфи журкасти, какфа хемиска ареа се доживуеше пеер, од ваздух да се топиш,мдм до јаја, си лебдиш пеер у облаците
ебави скопскио дијалект : )

Ми у Куманоо викамо на кур да ми прднеш : )

Дали знаеш дали и во продолжението на Зона Замфирова ќе се зборува на кумановски?

Фудбалериве да јадат тавче гравче пред утакмица на допиг тест ќе бидат позитивни :D

^ Шакири додека беше во Англија во ВБА памтам дека имаше изјава дека им давале грав да јадат пред натпревар... :)

за поголеми успеси при прдење еве ви рецепт
плутена тапа од шише за вино истружете го како прав и ставете го на некој во јадењето, откако ќе го изеде тоа за помалку од час време очекувајте оркестар цел :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom