Прдење

• Креатор на темата Креатор на темата gOJDO
  • Време на започнување Време на започнување
Ej znaјш дека можам да ве тужам за такви работи оти немате кенеф :)))) хехехехе

Абе ти можеш, ама џабе че ти е:( Сите пари по судови ќе ги дадеш, башка сите дуќани тука во овој дел немаат ќенефи:icon_lol:

FortunE напиша:
Абе ти можеш, ама џабе че ти е:( Сите пари по судови ќе ги дадеш, башка сите дуќани тука во овој дел немаат ќенефи:icon_lol:

а кај се дујчаниве во СМРДЕШ(читај косел)./...???? абе срамота е барем една септичка отворете да се испрди чоек на рајат

Јас најдов решение:
Фортуна ќе ме земе за раче и ќе ме внесе со неа во кенефот, ќе ме почека внатре додека какам и ќе излеземе заедно за да не се посумља газдата.

gOJDO напиша:
Јас најдов решение:
Фортуна ќе ме земе за раче и ќе ме внесе со неа во кенефот, ќе ме почека внатре додека какам и ќе излеземе заедно за да не се посумља газдата.
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ти ќе какаш, јас ќе повраќам и супер ќе ни биде! Газдата сакал-неќел ќе попушти пред такви гадотии а?
Бегам јас од темава, почнува да ми се повраќа!
Бидете умни:icon_lol:

gOJDO напиша:
Јас најдов решение:
ја за то време подготувам пллакат..

Тажен помен до нашата
најработна постобришотија...
Фортуна
која не остави да тагуваме во ваквите мигови на
кашкајците кои се случуваат од штотуку повратената кајгана..
ненадејно го изгуби своето работно место како и животот ж
поради тоа што шефот дознал дека внесува лујџе во ќенефо..
и најжално е тоа што при проверката од шефот дали вистина
внесува лујџе вкенеф при отварање на вратата нашата форутуне
ненадејно загина од вдишување на чист воздух а исто така шефот добил напад од пореметување на сетилото на мирис...

со што се отфрлаат сите обвиненија протв чесниот гОЈДО, на кого никој не му веруваше дека влегол во ќенеф заедно со Фортуне за вршење на нужда...

До нашата фортуна од
ни смо живи остали :P

ja redovno si prdam :) ama ja batka da ti kazam prdam od merak!!
onaka gromoglasno TRRRRRRRRRRRRRRRTTTT!!
i ponekad se deshava da PUVAM !!
e sea koa puvam SMRDI!!!
koa prdam mushki onaka samo na sekunda !!!!!!

KOJ PRDI ZLO NEMISLI

tez:

i think when a man does it its funny as hell and u can laugh and remember it.

But when a woman does it, its a nasty discusting turn off and she needs 2 be punished.

dajdo напиша:
tez:

i think when a man does it its funny as hell and u can laugh and remember it.

But when a woman does it, its a nasty discusting turn off and she needs 2 be punished.
Дајдо заебаваш... сите сме лујџе и сите си ги имаме тие својства на организмот... а жена чим прдни или е ептен на нејчена и дошло онака неконтролисано...или ептен те почитува.... тебе како ти е ко че се испрдиш и сите да почна да викаат ..лелелеел егнасо една како можеше... е неубо тие... не дека не те боли за то

маринче а мор не се нервирај...

Јас им прдам на сите, онака, двооктавинско, двотонски, фаќам понекад терца. А ако пувам тешко на сите наоколу. Да не кажуем колку ми корнат лањата, бреееј.

dajdo напиша:
ja redovno si prdam :) ama ja batka da ti kazam prdam od merak!!
onaka gromoglasno TRRRRRRRRRRRRRRRTTTT!!
i ponekad se deshava da PUVAM !!
e sea koa puvam SMRDI!!!
koa prdam mushki onaka samo na sekunda !!!!!!

KOJ PRDI ZLO NEMISLI

ова од к-15 :))))))

На одмор со другари прдењето го завикавме варење кафе.Кога ни доаѓаа гости,стално ги прашувавме дали се за кафе!!!
ууууххххх,аааааа.....ооооооооо.......какво макијато сум сварил сега еј!

Vlad II Draculea напиша:
Офчаро еднаш паметно кажа... чим се испрди пред некој значи го почитува истиот(та)

Ја кажав: цура поштуем ако и само ако и` прднам у кревет.

Ебати врската ако не можам на раат да си прдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom