V
Vlad II Draculea
Гостин
Ej znaјш дека можам да ве тужам за такви работи оти немате кенеф
))) хехехехе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FortunE напиша:Абе ти можеш, ама џабе че ти еСите пари по судови ќе ги дадеш, башка сите дуќани тука во овој дел немаат ќенефи
![]()
gOJDO напиша:Јас најдов решение:
Фортуна ќе ме земе за раче и ќе ме внесе со неа во кенефот, ќе ме почека внатре додека какам и ќе излеземе заедно за да не се посумља газдата.
ја за то време подготувам пллакат..gOJDO напиша:Јас најдов решение:
Фортуна ќе ме земе за раче и ќе ме внесе со неа во кенефот, ќе ме почека внатре додека какам и ќе излеземе заедно за да не се посумља газдата.
Дајдо заебаваш... сите сме лујџе и сите си ги имаме тие својства на организмот... а жена чим прдни или е ептен на нејчена и дошло онака неконтролисано...или ептен те почитува.... тебе како ти е ко че се испрдиш и сите да почна да викаат ..лелелеел егнасо една како можеше... е неубо тие... не дека не те боли за тоdajdo напиша:tez:
i think when a man does it its funny as hell and u can laugh and remember it.
But when a woman does it, its a nasty discusting turn off and she needs 2 be punished.
dajdo напиша:ja redovno si prdamama ja batka da ti kazam prdam od merak!!
onaka gromoglasno TRRRRRRRRRRRRRRRTTTT!!
i ponekad se deshava da PUVAM !!
e sea koa puvam SMRDI!!!
koa prdam mushki onaka samo na sekunda !!!!!!
KOJ PRDI ZLO NEMISLI
Vlad II Draculea напиша:Офчаро еднаш паметно кажа... чим се испрди пред некој значи го почитува истиот(та)