ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам вас поискусните, од кај се подготвувате за колоквиуми/испити за предметите. Земате материјал од Либро или ги купувате цели книги?
Кај се наоѓа тоа Либро?

Знае некој приемно време на Вангел Доковски и каде се наоѓа кабинетот? :cool:

Знае некој приемно време на Вангел Доковски и каде се наоѓа кабинетот? :cool:
Коа ќе одиш накај книжара внатре во факултет, одма таа стаклената канцеларија на почетокот што е.
Да прашам вас поискусните, од кај се подготвувате за колоквиуми/испити за предметите. Земате материјал од Либро или ги купувате цели книги?
Кај се наоѓа тоа Либро?
Либро ти е во Мавровка кај копирниците.

Znae li nekoj koga e priemno vreme na dekanot Goran Koevski ? Znae li nekoj negov email ?

Коа ќе одиш накај книжара внатре во факултет, одма таа стаклената канцеларија на почетокот што е.

Либро ти е во Мавровка кај копирниците.
Фала фруже најдов го Либро. Но да те прашам од таму можам да земам испитни прашања за прв семестар. Валјда има нешто во вид на скрипта.

Фала фруже најдов го Либро. Но да те прашам од таму можам да земам испитни прашања за прв семестар. Валјда има нешто во вид на скрипта.
Ја коа полагав колоквиуми имаше за некои предмети како на пример уставно, право на друштва, наследно, политички систем што се паѓаа прашања.
За испит нема прашања у копирнициве.

Едно технички прашање, што е тоа Е2 во индекс?
Дали после тоа Е2 ќе можам јас да запишам 4та година во јануари, патем, која ми ја сметаат за мастер?

Едно технички прашање, што е тоа Е2 во индекс?
Дали после тоа Е2 ќе можам јас да запишам 4та година во јануари, патем, која ми ја сметаат за мастер?
Мастер можеш и во јануари да запишиш чак и покасно со молба (ако дипломираш во казнената после јануари што ја даваат).

Мастер можеш и во јануари да запишиш чак и покасно со молба (ако дипломираш во казнената после јануари што ја даваат).
Фала ти на одговорот.[DOUBLEPOST=1506614994][/DOUBLEPOST]Дополнително, да прашам.
Со предавања кога се започнува и дали има воопшто, бидејќи според математиките, не знам дали ќе бидеме ни 5 студенти.

Дали може да има уште една казнена после оваа при крај на октомври? Бидејќи нешто слушнав дека до сега давале овој период по 2 казнени точно е ова или?

Казнената во ноември, дали ќе важи за сите или само за апсолвенти?
Voobicaeno,Noemvriskata kaznena vazi samo za apsolventi.[DOUBLEPOST=1507460517][/DOUBLEPOST]
Дали може да има уште една казнена после оваа при крај на октомври? Бидејќи нешто слушнав дека до сега давале овој период по 2 казнени точно е ова или?
Sekoja godina ,vo ovoj period,davaat Septemvriska(za site studenti) i Noemvriska(za apsolventi) kaznena sesija,vo zavisnost od baranjata na studentite i voljata na profesorite.Sekoja godina datumite variraat,a se ushte nema tocni informacii za toa.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom