Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наредната е 10та ако не се лажам. остануваат уште 3 недели (10, 11 и 12).До која недела е стигнато со предавањата?
marko.krtolica@gmail.comDali moze mail od Marko Krtolica po ustavno pravo ?
Трудово е прелесно, Лазар е многу фин, ама те шета низ материјалот, преку примери да види дали учиш на памет или со разбирање. Административно немам коментар, нека ти е со среќа..како е на испит трудово ,усно кај Лазар и административно писмено кај Данева?
8 мај. Со тоа што право на полагање имаат само тие со поени од предавања. Кога го правеше списокот од двете групи се собрааноколу 60 луѓе и рече дека нема шанси дополнително некој да полага.Како е адм.право усно каj Данева?
Другар, прашањето беше „како е“, а не „кога е“8 мај. Со тоа што право на полагање имаат само тие со поени од предавања. Кога го правеше списокот од двете групи се собрааноколу 60 луѓе и рече дека нема шанси дополнително некој да полага.
Цел ден го учев мртвиот предмет бела мачка не гледав пред менеДругар, прашањето беше „како е“, а не „кога е“![]()
Дечки имате некоја група на фб или нешто сл. за продавање на книги? Од сестра ми ми останаа две книги, не знам што да им правам. Вовед во право и Казнено право (општ дел)![]()