ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Otprilika kako se prasanjata na kolokvium istorija na pravo 1 semestar

Ако имам паднато само еден колоквиум од 4 вкупно, ќе ми прават ли проблем за 10-ка? Кај стојков е инаку.. И дали ги гледаат бодовите дека за еден бод уште ми фалеше да положам

Ако имам паднато само еден колоквиум од 4 вкупно, ќе ми прават ли проблем за 10-ка? Кај стојков е инаку.. И дали ги гледаат бодовите дека за еден бод уште ми фалеше да положам

Колешке, колоквиумот без разлика од кој пат се полага, нема никаква врска со оцената.
А пак, бодовите од колоквиумот некои проф. ги додаваат, а некои не.

Колеги, на испитот МЈП кај Елена, се бараат подолги одговори како кај Спасов и кај Денис или поконцизно да биде напишано?

Како се прашањата социологија?

Ај малку помош. Ми треба некое инфо за Јелена Трајковска Христовска (Јелена конституционализам, политички систем).
Да не имате некое инфо кога има предавања и каде ги држи истите?
И уште нешто, дали сеуште е асистентка на Марика?
Фала однапред многу.

Kolegi,kako e prv del od politicki sistem kaj Krtolica ? [pismeno] ,kakvi prasanja postavuva na sto da se obrne vnimanie najmnogu ? fala vi

Kolegi,kako e prv del od politicki sistem kaj Krtolica ? [pismeno] ,kakvi prasanja postavuva na sto da se obrne vnimanie najmnogu ? fala vi

Истово прашање од колегата, и само да се надоврзам да прашам - Дали одговорот на прашањето може да биде до некаде со наши зборови или мора стриктно како што е напишано во книга? Дали многу внимава на тоа, дали би ни замерил и слично?

Повеќе би ти замерил ако си одговорил стриктно од книга.
Пример за прашање што го спомна он на последново предавање: Ваш став за консоцијална демократија?[DOUBLEPOST=1478980631][/DOUBLEPOST]Кога веќе почнавме со прашања од трет семестар и ја да прашам нешто :icon_mrgr:
Кај гелев (друштва) за десетка од каде треба да се учи?
Вовед во ЕУ и друштва кај гелев може ли да се полагаат во предсесија?

Kolegi kako e na ispit kaj kandikjan dokmanovic asterud i jasna vo prv semestar na sto treba da se obrne najmnogu vnimanie? ? :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom