ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев дали се тешки, дали се слични или исти како прашањата во либро?
Мислам дека од кај Зоки ги купив, е сега дали се тешки или лесни, тоа е индивидуално. Има некои се позафркнати, некои се така полесни. Барем за мене беа така.

Кој полага применета економика (или како и да е точниот назив на предметот, во зависност од насоките) кај Узунов и Билјана, нека ми пише во порака. :)

Како е на колоквиум Политички систем, Мјп и Вовед во Еу, тешко/лесно? И се паѓаат ли прашањата од либро?

A[DOUBLEPOST=1477512449][/DOUBLEPOST]
A ekonomika se pominuva samo so prasanjata od libro?
Нее економика едвај од книга се поминува, а не па од прашања.[DOUBLEPOST=1477514889][/DOUBLEPOST]
A[DOUBLEPOST=1477512449][/DOUBLEPOST]
A ekonomika se pominuva samo so prasanjata od libro?
Нее економика едвај од книга се поминува, а не па од прашања.

Нее економика едвај од книга се поминува, а не па од прашања.[DOUBLEPOST=1477514889][/DOUBLEPOST]
Нее економика едвај од книга се поминува, а не па од прашања.
A podrugive predmeti se pominuva samo so prasanjata ili ne? :'(

Ucebnikov po pravo kaj Taskovska I semestar e najglup ucebnik napisan do sea ..dali ima skripta od koja mozam da ucam i dali mozam so nea na kolokvium da pominam ?

Едни исти прашања се поставуваат цело време. Свртете неколку страни поназад, скоро за сите колоквиуми има напишано во последниве 10 страни. За трет колоквиум може 20 пати е напишано.

Едни исти прашања се поставуваат цело време. Свртете неколку страни поназад, скоро за сите колоквиуми има напишано во последниве 10 страни. За трет колоквиум може 20 пати е напишано.
Da mozev da najdam nemase da prasamm ..me interesira samo dali so skriptata moze da se pomine na kolokvium

Da mozev da najdam nemase da prasamm ..me interesira samo dali so skriptata moze da se pomine na kolokvium

Јас кога полагав кај Тасковска немаше уште нејзин учебник и знам дека учев од некоја скрипта која немаше повеќе од 30 страни. Тогаш само тоа и го имавме на располгање за учење, сега мислам дека има нејзин учебник така да сега не знам како е. Со оглед на тоа што е Тасковска сигурно се положува или со таа скратена скрипта што ја имате или со прашања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom