ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Pa i jas znam deka moze od site semestri ama taa na studentski vika neznam moze ke kazat deka samo za parni e[DOUBLEPOST=1472213454][/DOUBLEPOST]
Pa i jas znam deka moze od site semestri ama taa na studentski vika neznam moze ke kazat deka samo za parni e
Е дa,и oнa е вo прaвo,мoже и тaкa дa стoи вo oдлукaтa aмa дo сеa јa не пaмтaм тaквa oдлукa дa дoнеле.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Shto znachi zapishuvanje na semestar so e-2 ?
Kje moze li so steknuvanje na potrebnite poeni od fevruarskata ispitna sesija da se zapishi vednash naredniot semestar so e-2?

E 2 znaci deka ke mozes da slusas predavanje ama nema da moze da polagas se dodeka ne fatis uslov. Neso kako uslovno koa zapisuvas semestar samo so sea treba da.uplatis 1000 den a ostanatite pari.koga ke fatis uslov

Да не знае некој кога и е приемно време на Гордана Уставно ?

Некој да не има искуство со доодговарање за повисока оценка кај Драги? Дали би ни дал термин на цела група или да пробам сама на маил да замолам да ме допраша?

Да не знае некој кога и е приемно време на Гордана Уставно ?
Ако мислиш на Силјановска, пон. и втор. мислам дека ѝ беше од 13.

Некој да не има искуство со доодговарање за повисока оценка кај Драги? Дали би ни дал термин на цела група или да пробам сама на маил да замолам да ме допраша?
Jas doodgovarav ama sama bidejki ne uspeav da dojdam vo terminot. I prvo so me prasa so znam posle toa poptprasanja ama me gnjavese mozebi 40 min. I na kraj 7ca mi pisa[DOUBLEPOST=1472424642][/DOUBLEPOST]
Jas doodgovarav ama sama bidejki ne uspeav da dojdam vo terminot. I prvo so me prasa so znam posle toa poptprasanja ama me gnjavese mozebi 40 min. I na kraj 7ca mi pisa
Inaku za cela grupa.termin koga bese mnogu padnaa

Jas doodgovarav ama sama bidejki ne uspeav da dojdam vo terminot. I prvo so me prasa so znam posle toa poptprasanja ama me gnjavese mozebi 40 min. I na kraj 7ca mi pisa[DOUBLEPOST=1472424642][/DOUBLEPOST]
Jas doodgovarav ama sama bidejki ne uspeav da dojdam vo terminot. I prvo so me prasa so znam posle toa poptprasanja ama me gnjavese mozebi 40 min. I na kraj 7ca mi pisa
Inaku za cela grupa.termin koga bese mnogu padnaa

Значи не е многу надежна ситуацијата... Добро, фала :)

За упис на мастер, доколку не го фатиш првиот уписен рок, како е понатаму? Кога е вториот и дали може да полагаш во првата сесија?

За упис на мастер, доколку не го фатиш првиот уписен рок, како е понатаму? Кога е вториот и дали може да полагаш во првата сесија?
Зависи коа ќе дипломираш, ако дипломираш брзо после првиот рок може да поснесеш барање за закаснето запишување, само што многу се чека за одобрување на барањето.
Вториот рок е у јануари и нема да можеш да полагаш во сесијата у јануари ама затоа у март даваат казнена и за тие што се запишале во вториот рок се полага без надомест.
После тоа се се нормализира.

Што му стана на Рашковски денес што на секој две оцени плус му ставаше?

Mu se pogodil denot..... Ali zatoa u naredna sesija ke se revansira

Sent from my 5010X using Tapatalk

Ke zapisuvam 5 semestar i treba da prezapisuvam ispit od 2 semestarDali e najdobro da go prezapisam vonredno i dali ke moze da go polagam vo kaznenata sesija (ako ja dadat vo oktomvri), i ako nemoze koga najrano mozam da go polagam.Blagodaram

Ke zapisuvam 5 semestar i treba da prezapisuvam ispit od 2 semestarDali e najdobro da go prezapisam vonredno i dali ke moze da go polagam vo kaznenata sesija (ako ja dadat vo oktomvri), i ako nemoze koga najrano mozam da go polagam.Blagodaram
Ne bi te sovetuval sea da go prezapises, od pricina sto ke imas samo edna redovna sesija za polaganje ( januarskata). Inace sea ako go prezapises mozes da go polagas na kaznenite sesii sto ke bidat za site studenti, plus redovnata vo januari i kaznenata u februari. Ako sakas pobrzo da go iscistis prezapisi go sega, a ako ne ti se brza i ne ti se davaat pari za kazneni prezapisi go vo januari, pa polagaj go vo redovnite junska i septemvriska sesija.

Sent from my 5010X using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom