Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За кој предмет прашуваш?како е кај Каракамишева усно на испит?
тражи ли се детали ,строго ли оценува?
УстаавноЗа кој предмет прашуваш?
Устаавно
Ај јас да те прашам, исто за кај Каракамишева, но по друг предмет. За „политички партии и интерес(ов)ни групи“. Каква е, бара многу, да не знаеш што прашања најчесто поставува?За уставно е строга малце, барем така имам слушнато.Ако грешам некој нека ме поправи.
Семејно мислам дека немаше случаи, наследно ако не се лажам делот беше само со случаи. Инаку, не беше нешто тешко, секако да имаш научено добро. Семејно делот имаше и прашања на заокружување, набројување мислам и 2-3 беа така да објасниш нешто со 4-5 реченици.Ako nekoj ima polagano semejno na delovi neka pise iskustvo...kakvi prasanja dava(esejski,kratki,konkretni...)i dali dava komplicirani slucai.
Blagodaram
Ако треба да го презапишуваш МПП, ќе треба да презапишеш по новиот систем, а според него имаш само еден колоквиум со 20 прашања и испитот ти носи 80 поени.Здраво дечки,треба да го презапишам МПП па да прашам дали има нешо сменето во системот за полагање(компјутерско и завршен)затоа што паузирав и не сум во тека јас полагав 30прашања компјутерско и 70поени од завршен? И некој нешо плус да ми каже за МПП одприлика прашања што се паѓаат?
Денис бара кратки, концизни одговори, испитот не е тежок и има по 2-3 прашања со примери и да дадеш лично мислење. Еден од најреалните професори, според мене, строг е, ама барем реален. За европските уставни немаше ниту едно прашање.[DOUBLEPOST=1460139665][/DOUBLEPOST]Дали некој бил на платена пракса кај јавен обвинител, да средува папки и документи?Како изгледа испитот уставно кај Денис? Ни кажа дека ќе биде писмено, 7-8 прашања, по едно од секоја тема. Ме интересира конкретно дали треба да се одговара есејски, значи со асално раскажување или кратки, концизни одговори. И битни ли се примерите за европските устави или да ги прескокнам?
Сигурно се работи за платена ?Дали некој бил на платена пракса кај јавен обвинител, да средува папки и документи?
Истата е....[DOUBLEPOST=1460276167][/DOUBLEPOST]Дечки да прашам информатика кај Драги како е на испит?Иста приказна од колоквиум ке е или полабаво е?
Истата е.... Треба да имаш или баш премногу знаење или премногу среќа. Јас првиот пат ме бутна, вториот пат со исто напишано ме пушти со 8ца.Дечки да прашам информатика кај Драги како е на испит?Иста приказна од колоквиум ке е или полабаво е?