ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Дали освен во казнениве сесии шанса за полагање на предметите од зимски семестар ќе имаме и во редовната сесија во јуни? :)

Eve eden interesen oglas koj ke vi gi otvori ocite cisto onaka da si znaete sto ve ceka posle magistriranje ako nemate vrski a imate nekakvi madinja megju noze ;)

Адвокатска канцеларија Атанасов има потреба од приправничка, сите заинтересирани да го испратат своето CV на емаил адреса:advokatatanasatanasov@gmail.com

http://najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=663398

Да не има некој практикум Меѓународно приватно право што продава или што знае некој што продава?

Eve eden interesen oglas koj ke vi gi otvori ocite cisto onaka da si znaete sto ve ceka posle magistriranje ako nemate vrski a imate nekakvi madinja megju noze ;)

Адвокатска канцеларија Атанасов има потреба од приправничка, сите заинтересирани да го испратат своето CV на емаил адреса:advokatatanasatanasov@gmail.com

http://najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=663398

Сака типот да ги омрси брковите ( ако ги има) .
Ние што сме со тоа што споменуваш меѓу нозе ќе мораме да одиме кај некоја адвокатка ;)

Сака типот да ги омрси брковите ( ако ги има) .
Ние што сме со тоа што споменуваш меѓу нозе ќе мораме да одиме кај некоја адвокатка ;)
Advokatkite obicno sakaat da rabotat so nekogo so kogo mozat da pravat muabet za slicni interesi kako nivnite na primer kako sminka, gosip, mazi itn. Isto taka posto se advokatki ne im e mnogu komotno da davaat naredbi na maski pripravnici.
Just my 2 denars

Каде се наоѓа точно библиотеката?
И уште нешто, ако сакам да копирам книга од библиотека, што треба да направам, само да оставам индекс, да си ја земам книгата, да ја копирам и ќе завршам работа, така? :)

Каде се наоѓа точно библиотеката?
И уште нешто, ако сакам да копирам книга од библиотека, што треба да направам, само да оставам индекс, да си ја земам книгата, да ја копирам и ќе завршам работа, така? :)
Кога ќе влезеш од читалната, одма лево. Не знам на што друго би се мислело.

Advokatkite obicno sakaat da rabotat so nekogo so kogo mozat da pravat muabet za slicni interesi kako nivnite na primer kako sminka, gosip, mazi itn. Isto taka posto se advokatki ne im e mnogu komotno da davaat naredbi na maski pripravnici.
Just my 2 denars
Во право си. Кај една кај бев да прашувам за стажирање како адвокатски приправник, таа рече: Леле јас никогаш до сега не сум имала машко за приправник хехехе, и тоа ли чудо треба да го направам во животот....
Ми зеде број на телефон и демек ќе ми јави ако има потреба од приправник но поминаа 2 месеци и не ми се јави, во меѓувреме јас кај машки адвокат едвај најдов да стажирам колку чисто да помине 1 година за да полагам правосуден испит. Не сум во план да бидам адвокат, сакам нешто во фирма или поголема компанија правник да работам и за тоа треба правосуден испит како основа. Нормално и познавање на луѓе и слично.

ај ако може некој од претходните генерации да каже какви се колоквиуми кај Родна,Мери(англиски),Гоце(римско)Каракамишева(уставно)Драги(информатика)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom