ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
ај ако може некој од претходните генерации да каже какви се колоквиуми кај Родна,Мери(англиски),Гоце(римско)Каракамишева(уставно)Драги(информатика)?

Англиски сите одговори ти се во скриптата во Зоки/Либро + ние на колоквиум имавме 7-8 прашања граматика,за уставно кај некој се погодија скоро сите од скрипта,кај некој 5-6 но колоквиумот бар за мене беше лесен,додека кај Драги незнам што да ти кажам јас после 3 пати го положив колоквиумот,а има останато уште многу од генерација и што го немаат положено,прашањата му се тешки иако се работи за малку страници за учење..

Дечки што теми се паѓаат за есеј по Вовед во правото на ЕУ, ми фалат 9 бода го влечам веќе од септемвриска казнена сесија најдосаден испит ми е овој

Фала, мислев некој друг да не има, ама најверојатно само овој го користи.
Ако имаш правено есеј ЕУ ќе може да ми кажеш што теми се паѓаат и дали е строга при оценување на истиот?

Колеги, дали знаете казнената сесија во март за Мастер студиите од кој датум почнува од прилика ?

А дали некој знае со сигурност дали ќе има било каква сесија во март?

Има некој чоек на кој шо Тупанчески му враќа мејл? Последен испит кај него ми е, кога е на факс?

дали казнената по вовед во право кај Тасковска е потешка или исто како на редовна сесија е испитот/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom