ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Поима неам, околу 15...
Лани кога точно почнаа? Ти што одбра?
мене ми кажаја ко нешо дека на 15ти октомври ќе се почнувало.......а иначе казнено се пишав па сеа ќе видиме...нема резз ни ништо :(

некој што одговарал усно општ дел на граѓанско по стар систем за 2-3-4 поена да сподели искуство?! ако има таков јунак :)

некој што одговарал усно општ дел на граѓанско по стар систем за 2-3-4 поена да сподели искуство?! ако има таков јунак :)

Јас одговарав за 2 бода. Ме праша што е рок на застареност и да ги набројам граѓанско правните принципи(метод на граѓ.право).

дечки а како оди полагањево на мастер? има колоквиуми?? или дирек на испит се оди ..... ^_^:love:

Од ова Економикава не можам ништо да сфатам.. Читај, читај, и пак не знам. Ќе положам ако ги учам само тие прашањата што се на крајот од секоја тема?

Hahahahaha бруцоши средете се не е ова средно.
со такво читкарање ке ги поминеш можеби колоквиумите, но како и да е у јануар ке треба да си ја пееш книгата пошо испитот е усен, добро мада и писмен да е мора да го владееш материјалот.

А може некој да се смилува па да сподели систем на учење кој се покажал успешно? :D
Знам дека секој поинаку ги учи и сфаќа работите, меѓутоа еве ме интересира дали некој си читал секој ден по нешто и колку време приближно, дали сте оставале за последната недела, или не знам што..
Јас во средно си учев редовно па и сега нешто така се обидувам меѓутоа материјалот е далеку пообемен па малце потешко оди, ама оди некако. Не сакам вака да си експериментирам па да си останам со тоа средно :D

кој ***** е Драги значит... го презапишав економика кај Стојков, денеска случајно провервам во досие - предметен проф.- Т. Гроздановски...

кој ***** е Драги значит... го презапишав економика кај Стојков, денеска случајно провервам во досие - предметен проф.- Т. Гроздановски...
оди му и речи му дека е најнеспособен :)

Jas se zapisav na Praven fakultet sega, ama sum vonreden student i se osekam kako ,, izguben Germanec,, Ke bide li nekoj ljubezen da mi kaze dali mora da se kupuvaat knigi ili ima skripti i od kade mozam da gi kupam ( za prva godina )?

мастериве.... која дата почнуваат?? има ли некој инфо??:mad:

зашо некои ми викаат во понед. дека ќе се почнувало....сите различно...:sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom