ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Бачовска на правни студии само во прв семестар предава?
Да на правни студии додипломски предава само Социологија на право во 1 семестар , а после сигурно предава и на некој мастер .

Дали ќе ми дадат потврда за редовен студент, утре или во теков не неделава, поднесов документи за упис на мастер, рокот беше до денес, ама го продолжија за уште месец дена, и не се знае кога ќе има резулатати?
Итно ми треба, ќе ми ја скинат пензијата ако не однесам за недела-две максимум.
Знам дека се плаќа некои 100 денари, тоа н е битно, туку дали ќе ми дадат, зошто уште не сум фактички упишана нели?

прашај си на студентски можи ќе имаш среќа....јас исто така прашав (а веќе поднесов док. за мастер) ама не ми дадоја наводно не сум сеуште официјално студент..

Од ова Економикава не можам ништо да сфатам.. Читај, читај, и пак не знам. Ќе положам ако ги учам само тие прашањата што се на крајот од секоја тема?

Добро, планираат ли да излезе тоа учебникот Облигационо бе?
Инаку, да прашам, Применета економика ептен за нигде ми е предметов, како е со колоквиумите, претешко или?

прашај си на студентски можи ќе имаш среќа....јас исто така прашав (а веќе поднесов док. за мастер) ама не ми дадоја наводно не сум сеуште официјално студент..
оф не верувам дека нешто поразлично ќе кажат, но ајде.
Документите ми се таму од 14 Септеври до сега можеа барем на нас што имам подадено документи да ни дадат некое обавестување.
Го продолжија рокот фино се тоа, ама на наша штета, којзнае кога ќе се почне со предавања, и плус со потврдиве, а ни треба.
Глуперди(n)

оф не верувам дека нешто поразлично ќе кажат, но ајде.
Документите ми се таму од 14 Септеври до сега можеа барем на нас што имам подадено документи да ни дадат некое обавестување.
Го продолжија рокот фино се тоа, ама на наша штета, којзнае кога ќе се почне со предавања, и плус со потврдиве, а ни треба.
Глуперди(n)

Предавањата ќе почнат како и секоја година независно од траење на рокот за упис.

епа како ќе почнат на 15 кога уписот трае до 30.10!
Нема логика ова шо го праат.
И тогаш веројатно ќе се уплаќа на студентски гунгула ќе биде.
Да се надеваме дека ќе има резултати барем на досега упишаните.

епа како ќе почнат на 15 кога уписот трае до 30.10!
Нема логика ова шо го праат.
И тогаш веројатно ќе се уплаќа на студентски гунгула ќе биде.
Да се надеваме дека ќе има резултати барем на досега упишаните.

Што ќе ти се резултати? Мислиш дека нема да те примат? :)
Лани имав колеги кои ги примија после истекот на рокот па сеа ти види...

kolegi imase li nekoj so polagase trudovo esej da kaze so kako...kako dava temi 2 prakticni i 1 teorija li
i so temi dade minatiot pat
pozdrav

Што ќе ти се резултати? Мислиш дека нема да те примат? :)
Лани имав колеги кои ги примија после истекот на рокот па сеа ти види...

Логично дека неможе да почнат предавања дур трае рок за упис , од ноември натака ке почнат тогаш и ќе се плаќа веројатно , ќе има соопштение кај ви се брза толку :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom