ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Изглеа дека Бранко го спомнуваше многу, па му скурчи на овој Гвујо, па му текнало да мени :) Така ми кажаа мене, само пренесувам инфо ;)

У колку саат ќе ги објават резултатите?

У колку саат ќе ги објават резултатите?

На интернет нема сеуште ништо, се сомневам дека после 00:00 ќе стават, така што, утре наутро, околу 8 би требало да ги има и на факултет и на нет :)

На интернет нема сеуште ништо, се сомневам дека после 00:00 ќе стават, така што, утре наутро, околу 8 би требало да ги има и на факултет и на нет :)

На страната на правен и на УКИМ нема ништо... пак ќе ја заебат како со матурата....

На страната на правен и на УКИМ нема ништо... пак ќе ја заебат како со матурата....

Има, има :)

Само не е тоа ништо, како што реков претходно, само бодовите од средно по истиот редослед по кој што се пријавувавме, а конечниот редослед го чекаме на 26ти

еве ви линкче :)

http://www.pf.ukim.edu.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=347

--- надополнето ---

Или пак ги има на страната на Правен, ама никој не ги видел ;)

Скриени се колега, хаха :)

Во првите 10 на политички сум, аирлија нека е :smir:

Во првите 10 на политички сум, аирлија нека е :smir:

Со среќа! :) :smir:

--- надополнето ---

^ Најдов :)

Сепак добро е има 200+ души зад мене.

Честито колега! :)
Пред мене има 90тина души, а плус припадници на помалите етнички заедници што влегуваат во државна, некаде, 150тина пред мене :) Добро е :) :smir:
Ви честитам на сите :)

Честито колега! :)
Пред мене има 90тина души, а плус припадници на помалите етнички заедници што влегуваат во државна, некаде, 150тина пред мене :) Добро е :) :smir:
Ви честитам на сите :)

Море 270 биле :icon_lol:

Иначе на политички и новинарство и под квотата, ќе можат у државна да влезат и послабите :)

Море 270 биле :icon_lol:

Иначе на политички и новинарство и под квотата, ќе можат у државна да влезат и послабите :)

Јухуу уште подобро било, а :smir:

На политички и новинарство ќе има и слободни места за втор уписен, ама на правни нема шанси :)
Ај баш чекам четврток да се видиме официјално на список на примени :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom