ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Се чувам за вториот колоквиум.Ајде сега економика е следно.Барем 25 да извадиме.

ако вториот ви е макроекономика знај дека е потежок и почни со време да учиш!!!!микро имав 33 а макро 27, тапа е макро многу е досадна за учење, посебно петта тема!

Е сега е во ред, се отвара сајтот ама резултати Вовед во право нема.:tapp::tapp::tapp:

Пофалете се како денес, како ви изгледаше колоквиумот? Јас сум кај Бајалџиев и беше претерано тешко и сите од група се жалеа, и таке.:kesa:

Decki dajte pomos ne mozam da ja najdam nikade knigata od Проф. Воислав Василевски megunarodno humanitarno pravo barem kaj nas vo Tetovo na JIE Univerzitetot ja nema. Ako nekoj ima materijali po ovoj predmet please neka mi prati. Zenevskite konvencii i protokolite gi najdov ama toa ne e dovolno.
HELP ME!!!!

Decki dajte pomos ne mozam da ja najdam nikade knigata od Проф. Воислав Василевски megunarodno humanitarno pravo barem kaj nas vo Tetovo na JIE Univerzitetot ja nema. Ako nekoj ima materijali po ovoj predmet please neka mi prati. Zenevskite konvencii i protokolite gi najdov ama toa ne e dovolno.
HELP ME!!!!
Не знам брат не можам да ти помогнам:toe:
Е сега е во ред, се отвара сајтот ама резултати Вовед во право нема.:tapp::tapp::tapp:

Пофалете се како денес, како ви изгледаше колоквиумот? Јас сум кај Бајалџиев и беше претерано тешко и сите од група се жалеа, и таке.:kesa:
Јас сум кај Мицајков ама и таму беше тешко.Одев по некоја логика на прашањата, иако имав учено ретко за нешто да бев сигурен.Во нашите тестови имаше и за едно прашање 2 исти одговори.пример а) Држава б)Држава в).........

Иначе во моментов проверив има резултати.Сум положил со 20 поени.Доста е.....

абе мислат ли да дадат резултати од историја???

Дури денес ставија резултати Историја на право. 30 поени:vozbud:

знам бе колега...јас 33 :helou:

Дури денес ставија резултати Историја на право. 30 поени:vozbud:

која година е овај испит?
и кој го предава?
и дали е тежок?

ми треба информација затоа што го има и во кичево на правен овај испит

која година е овај испит?
и кој го предава?
и дали е тежок?

ми треба информација затоа што го има и во кичево на правен овај испит

овој испит е во прва година,прв семестар и воопшто не е тежок :)

е да не има некој по англиски семинарска :smir:
ми треба за на правен факултет во Кичево
доколку има некој расположен нека сподели со мене :vozbud:

леле дај нека помага некој ако знае кај да најдам есеј...не ме бива за есеи

Decki mi trebaat itno materijali za Ohridksiot ramkoven dogovor please ako ima nekoj neka mi prati

е да не има некој по англиски семинарска :smir:
ми треба за на правен факултет во Кичево
доколку има некој расположен нека сподели со мене :vozbud:

леле дај нека помага некој ако знае кај да најдам есеј...не ме бива за есеи

Decki mi trebaat itno materijali za Ohridksiot ramkoven dogovor please ako ima nekoj neka mi prati

ц ц ц.. све паразити:tapp:

Mene kolokviumot ekonomika mi bese mnogu potezok od toj po pravo. Inace jas sum kaj Micajkov i del od prasanjata bea logicni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom