ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Taa Marika ne ja znam ali iam slusano deka bila mnogu dobra i deka ispitot i se vodel kako niz razgovor ko muabet da si praite , site vikaat bila mnogu dobra. Mene vo mojata grupa mi predava Renata i Jelena ali jas sakam da polagam kaj Marika ete , mislite mozno e toa ? Onaka random marika da me isprasa da i kazam deka sakam kaj nea i ke moze taka?

Taa Marika ne ja znam ali iam slusano deka bila mnogu dobra i deka ispitot i se vodel kako niz razgovor ko muabet da si praite , site vikaat bila mnogu dobra. Mene vo mojata grupa mi predava Renata i Jelena ali jas sakam da polagam kaj Marika ete , mislite mozno e toa ? Onaka random marika da me isprasa da i kazam deka sakam kaj nea i ke moze taka?
Треба да ја прашаш Марика и да прашаш во студентски. Битно ти е испитот да ти биде признаен.

Марика сака и примери од праксата. Не бара дефиниции до точка и детални објаснувања. Баш како низ разговор се одвива испитот. И обично враќа, не бутка. :)

Ние на делови го полагавме.

Дали може да се поништи оцена пишана во индекс и како,и колку се плаќа за тоа?
Што да прави студентот ако полагал испит и има оцена во индекс,а сепак испитот не бил пријавен електронски поради некаква грешка?

Дали може да се поништи оцена пишана во индекс и како,и колку се плаќа за тоа?
Што да прави студентот ако полагал испит и има оцена во индекс,а сепак испитот не бил пријавен електронски поради некаква грешка?
Ne bil prijaven vo iKnow ? E dobro de ke go prijavis vo sledna sesija kazi na profesorot samo formalno, i ke si imas ocena , a za ponistuvanje na ocena moze ali najdobro javi se na studentski prasaj

Знае ли некој на кој датум ќе се полага колоквиумот по Цивилно Општество?

Ако има некој кој студира на Политички Студии да ми пише лп.

Има ли некој од политички студии полагано Политички Систем кај Марко Кртолица во изминативе сесии?

Некој од политички ако има да ми каже околу испитот по политичка економија од втор семестар, кај проф.Катерина Шапкова, какви/кои прашања можат да се паднат отприлика, дали се менуваат или можно е да се исти од претходни години?

Nekoj so ima polozeno MJP vo skoro vreme ? ili sho dobro go vladee predmetov ? Sakam da prasam neso

Продавам неколку книги:
- Римско право прва година (како нова неоштетена, многу малку користена, нешто подвлечено малце за прв колоквум што е материјал)
- Општ дел на граѓанско право прва година (најновата книга што е искочена оваа година, некористена, нова, многу малце подвлечено за испит)
- Економика прва година (Микроекономика прв дел, цел материјал за испит е подвлечен во книга)
Ако има заинтересирани, нека пишат порака, ќе се договориме. Инаку од Скопје сум.

Марко Кртолица има ли негов кабинет на факултет или ако нема,на која професорка го користи кабинетот?
Треба да идам за оцена,ама он не ми кажа каде.

Марко Кртолица има ли негов кабинет на факултет или ако нема,на која професорка го користи кабинетот?
Треба да идам за оцена,ама он не ми кажа каде.
koa ke vlezes od glavniot vlez svrti desno i pravo toj kako staklen kabinet e negov , barem ja tamu najcesto go iam gledano kako vlaga/izlaga.

Дали некој знае кога ќе биде колоквиумот по Цивилно Општество?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom