ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Некој искуство со полагање усно трудово ?

Колеги правници едно прашање до вас. Има некој искуства со признавање на диплома од дипломски и мастер студии низ европа по ектс систем? Ако некој има, да опише процедура, сајтови и останати алатки каде што може да се информирам/ме. Поздрав, секое добро

Kako ke se polaga so situacijava so korona virusot? Koga ke ima sesii ?

Kako ke se polaga so situacijava so korona virusot? Koga ke ima sesii ?
Глупаци се нашиве од факултет .... Има предавање преки Зум програмот и фејс групи .... Сега се обидуваат да транзитираат на Мајкрософт Тимс .... Уким донесе одлука за интернет полагања,но Правен е технолошки неспремен за таа опција .... Студенска организација возврати протест писмо

Zdravo
Sto treba da se uci Opst del na gragansko pravo?
I ako imate da mi pratite silabus.

каде можам да најдам заедничка листа на опциони предмети? ја пребарав цела веб страна и нема. нема ни во водичот за студирање

каде можам да најдам заедничка листа на опциони предмети? ја пребарав цела веб страна и нема. нема ни во водичот за студирање
Јас ја имам, ќе ти ја пратам.

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

14 кредити е услов да запишеш нареден семестар?

Да не има некој случајно коментар на кривичен законик, за да ми сликне нешто ? :D

Прашање дали е Климовски злопамтило? И дали е тешко кај него за полагање Корпоративно управување?
Прв пат полагаме, а групата се пожали до деканат оти го баравме 2 месеца за термин и затоа дали е таков да се замери и да фати на пик...

Некој да ми каже искуства за усно полагање кај Калајџиев, финансово, трговско и ГПП?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom