- Член од
- 21 февруари 2016
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 5
Ne trebaЗнае ли некој дали во дополнителната февруарска сесија треба да се презапишуваат предметите од 4ти и 6ти семестар ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne trebaЗнае ли некој дали во дополнителната февруарска сесија треба да се презапишуваат предметите од 4ти и 6ти семестар ?
Казнено и семејно се паѓаат прашања многу, би рекол 90%. Трудово право и административно мене ич, а на колеги им се падна по некое прашање.За колоквиуми административно,казнено(Тупанчевски),трудово(Каламатиев),семејно како е ?
Се паѓаат ли по некој предмет прашања од либро?
Само едно нешто ти е битно, не слушај никого за МПП, ако го научиш нема да имаш проблем за ништо.Да искоментира некој нешто за предметиве од 6ти семестар? За колоквиуми, професори и сл.![]()
Кај Бучковски не е тешко на испит, со концепт одговарате, даваше мислам 4 прашања од кои едно од практикумот. Фер е човекот не бутка никого може да те врати да доучиш ако ептен ништо не знаеш. Асистентката Кранли бара малку поише ама предобра е ти помага и она те враќа да доучиш. Кај драги е друга приказна, треба да си научиш доста, дава некогаш 4 есејски долги прашања со 10 потпрашања, има дадено и друг тип на испит со 7-8 "пократки". Во случај да те бутне ако сметаш дека имаш доволно напишано оди обавезно на увид пред тебе го прегледува и дава можност за доодговарање ако ти фалат малку поени.Ako moze da mi kaze nekoj za buckovski -rimsko i dragi-informatika kakvi se ..kako e kaj niv na ispiti dali e tesko, lesno li pustaat i slicno.
Кај Бучковски не е тешко на испит, со концепт одговарате, даваше мислам 4 прашања од кои едно од практикумот. Фер е човекот не бутка никого може да те врати да доучиш ако ептен ништо не знаеш. Асистентката Кранли бара малку поише ама предобра е ти помага и она те враќа да доучиш. Кај драги е друга приказна, треба да си научиш доста, дава некогаш 4 есејски долги прашања со 10 потпрашања, има дадено и друг тип на испит со 7-8 "пократки". Во случај да те бутне ако сметаш дека имаш доволно напишано оди обавезно на увид пред тебе го прегледува и дава можност за доодговарање ако ти фалат малку поени.
Па се вртат истите прашања секоја сесија, тие 4 или пократките други мислам не ни дал така да најверојатно пак од тие ќе се паднат. Со среќа [emoji4]Цело време ли дава исти прашања Драги на испит? Бидејќи до сега 3 пати полагав и 2 пати истите прашања ми се паднаа т.е. беа тие 4-те есејски прашања и еднаш ми се паднаа тие пократките.Полагам утре во казнена сесија па дали знаеш дали е можно пак скроз истите да ги даде тие 4-те?
Ако збориш за додипломски, многу тешко според мене зошто веќе имавте една казнена, а ја не памтам у еден семестар да има повеќе од една казнена сесија.Дали некој има информација ке биде ли одобрена уште една казнена?(знам дека поднесоа барање)
Нема официјално инфо ама нема да има сесија не се надевајте џабеДали некој има информација ке биде ли одобрена уште една казнена?(знам дека поднесоа барање)