Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da Spodeli Nekoj Dali Lesno se Pominuva Na Ispit Sociologija kaj Jasna i Istorija Kaj Ivanka ??
dali lesno stavaaat 6ki ili butaat ako ne se znae , kako sto razbrav sociologija vikaat pustala ama istorija mi e strav![]()
Da Spodeli Nekoj Dali Lesno se Pominuva Na Ispit Sociologija kaj Jasna i Istorija Kaj Ivanka ??
dali lesno stavaaat 6ki ili butaat ako ne se znae , kako sto razbrav sociologija vikaat pustala ama istorija mi e strav![]()
Народе, како е да се полага кај Фрчковски? Знам дека процедурата е усно и кај него во кабинет, ама тешко или лесно се поминува?
Колеги имате ли информација дали ќе има казнена сесија после оваа,и кога би била,во февруари или март?
Како што знам барањето е поднесено. А од кај тоа дека студентите бираат? И како бираат?Моментално студентите бираат дали би сакале барањето за казнена да се поднесе за последната недела од февруари или да биде на средина на март.
Како што знам барањето е поднесено. А од кај тоа дека студентите бираат? И како бираат?
Многу веруваш во демократичноста на факултетовНе знам точно како иде тоа зашто не сум координатор на група. Пред недела - две, ни пиша координаторката и рече дека ќе се поднесува барање за казнена и сите заинтересирани да се изјаснат кога сакаат. Понатаму, не знам како оди процесот. Претпоставувам дека координаторите на сите групи пренесуваат како сме гласале и се доаѓа до заедничко решение за терминот што ќе се напише во барањето.
Многу веруваш во демократичноста на факултетов
Одамна е поднесено барањето, ама како и да е факултетот ќе си одлучи кога му одговара и ќе изгласа сесија. Се разбира претставниците во ннс ќе кренат рака за што и да им кажат професорите.
Јасно ми е дека не зависи ништо од нас - ни кога, ни дали воопшто ќе се одржи сесијата не е наша одлука. Објаснував само како ни го претставија нас тоа во групата.
Надвор од темава, да не знае некој дали Ценевска дава усно одговарање после писмениот испит Еу? Не ми личи дека ќе го положам...
Пак цел испит беше од прва книга?