- Член од
- 30 мај 2016
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 8
Vo hodnikot pred kancelarijata na EKTS, od leva strana
Фала ти!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo hodnikot pred kancelarijata na EKTS, od leva strana
A ovaa sesija kje e za predmeti od 1 3 i 5 semestar taka? a za 2 4 i 6 otprilika koga bi imalo? mart drugata godina?
Ау, тоа не знам, прашај на студентски.A ovaa sesija kje e za predmeti od 1 3 i 5 semestar taka? a za 2 4 i 6 otprilika koga bi imalo? mart drugata godina?
Може ли некој коментар за Гелев -Друштва и Сашо и Тања вовеф во еу и МЈП?
Се паѓаат ли прашања од либро за колоквиум
Za po drustva kaj Gelev site prasanje se pagaat na kolokvium. Na ispit site gi pusta, i toj sto znae i toj sto neznae. Labav tip e.[DOUBLEPOST=1474459014][/DOUBLEPOST]Може ли некој коментар за Гелев -Друштва и Сашо и Тања вовеф во еу и МЈП?
Za po drustva kaj Gelev site prasanje se pagaat na kolokvium. Na ispit site gi pusta, i toj sto znae i toj sto neznae. Labav tip e.Може ли некој коментар за Гелев -Друштва и Сашо и Тања вовеф во еу и МЈП?
Se ocekuva da ima uste edna do dve kazneni sesii pred januarskata redovnaНекоја информација дали ќе има уште една казнена освен оваа пред Јануари ??
Kolegi, go prezapisav predmetot Istorija na pravoto kaj Melina grizo i mi kazaa deka davala na ispit 4 prasanja od site 4 knigi, a trebalo samo 3 da se odgovorat, pa prasanjeto mi e dali nekoj polagal sega skoro i kako se odvivaat prasanjata dali se opsti primer -Sparta ili se konkretni pr. - Drzavno ureduvanje vo sparta
Kolegi, go prezapisav predmetot Istorija na pravoto kaj Melina grizo i mi kazaa deka davala na ispit 4 prasanja od site 4 knigi, a trebalo samo 3 da se odgovorat, pa prasanjeto mi e dali nekoj polagal sega skoro i kako se odvivaat prasanjata dali se opsti primer -Sparta ili se konkretni pr. - Drzavno ureduvanje vo sparta