ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Вовед во право на ЕУ не верувам дека се паѓаат,од тоа професорон и асистенткана поготово похиперактивни и поголеми замаранти неам сретнато на факсов.Верувам дека во моментов со ентузијазам и возбуда си пишуваат прашања.

Ке сака ли некој да каже за историја кај Гризо за колоквоиум што не треба да се знае, мислам кои се тие страни, рече дека имала кажано некогаш порано, па да не запишал некој случајно :D

Edno prasanje, moze da se prezapise vonredno predmet bilo koga u tekot na semestarot? -da receme u noemvri/dekemvri? ili mora da bide pred kolokviumskata shto ide? fala odnapred.

Има ли некој што знае кои се темите за есеј Вовед во право кај Астеруд ,ако правел некој во скоро време?

Аман, планираат да стават кој предмет кој ден ќе полагаме?! За една недела имаме прв колоквиум, ние уште не знаеме што ќе полагаме....

Decki, da ne znaete koj od prasanjata za prv kolokvium se pagaat od 3 semestar ( meg, javno pravo, pravona drustva, politicki sistem, voved vo eu) , slusnav deka politicki i drustva se pagale, a po drugive predmeti?!
друштва и систем сите

вовед во ЕУ прв колоквиум слабо а втор доста се паѓаа

МЈП ништо

Извадија распоред....полагање од вторник до петок, супер...али ае, ќе се издржи. :D

Ке сака ли некој да каже за историја кај Гризо за колоквоиум што не треба да се знае, мислам кои се тие страни, рече дека имала кажано некогаш порано, па да не запишал некој случајно :D

Прва книга: 1-23стр. - не треба; втора книга: 26-35стр, 50-61стр, 70-80стр, 88-90стр. - не требаат.

Дали некој може да ми помогне околу неколку прашања за професорката Добринка Тасковска , од огромна помош ќе биде и го частам што сака ако може да ми помогне околу проблемов . Фала однапред

Може една услуга ако ги знае некој одговорите на овие прашања, сакам да помогнам на една моја другарка. Фала однапред :)

Правен факултет„Јустинијан Први“ Скопје треба да се запали и да се остави убаво до темел да изгори. :love:

Дали професор оценка може да смени кога сака? Засто во електронско имам бодови внесено се (немам полозено) а на допрасуванјето сто беше не отидов... По мјп ( кај фрчковски) и тоа, е сеа незнам дали да му отидам во приемно да го прашам дали може да ме допраша или ми помина возот? Знае некој, му се десило слична ситуација? да не треба да чекам до следна сесија или?

Правен факултет„Јустинијан Први“ Скопје треба да се запали и да се остави убаво до темел да изгори. :love:

Ах бе, оној бетон не гори па со што сакаш полевај го.
А иначе јас би донирал литар-два бензин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom