ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Каква е Каракамишева орално кога испрашува треба утре да одам на допрашување? И п.с. hint кај и се наоѓа кабинетот? :D

да не знае некој мејл на драгана димитровска(администрраторката)граѓанскоо..

Дечки, продавам нови учебници и скрипти за на правен факултет, ганц нови. Имам од прв, втор и трет семестар. Ги давам поевтино отколку во книжара.пишете приватна порака ќе се догг :)

Дечки, продавам нови учебници и скрипти за на правен факултет, ганц нови. Имам од прв, втор и трет семестар. Ги давам поевтино отколку во книжара.пишете приватна порака ќе се догг :)

Еми касниш малце. :D Веќе набавив фотокопии. Имав тука пишано пред недела дена отприлика. Мада реално, освен англиски, никој не бара за прва година оригинал книга. Не се ко на економски професорите.

Иначе сите што се правни студии прва година, 4та група, нека ми пишат во инбокс да им дадам линк од фејсбук групата што ја имаме (closed group e).

Еми касниш малце. :D Веќе набавив фотокопии. Имав тука пишано пред недела дена отприлика. Мада реално, освен англиски, никој не бара за прва година оригинал книга. Не се ко на економски професорите.

Иначе сите што се правни студии прва година, 4та група, нека ми пишат во инбокс да им дадам линк од фејсбук групата што ја имаме (closed group e).

Билјана Поповска(историја на правото) не дозволува исто така фотокопија.

Иначе од мојава група(2ка) доста се пребацуваат во кецот.Претпоставувам заради Гроздановски и Тасковска.

Билјана Поповска(историја на правото) не дозволува исто така фотокопија.

Иначе од мојава група(2ка) доста се пребацуваат во кецот.Претпоставувам заради Гроздановски и Тасковска.

Мене ми предава Мишо Докмановиќ и беше као: „Фотокопии не смеете да носите на час“. У право е, не смеат да се носат фотокопии на час, ама од каде знае професорот од каков учебник учиш дома, под претпоставка дека не носиш на час? Барем професориве во прва година не бараат книга за на испит, како што бараат на Економски. Еден познаник од трета година ми има кажано дека во прва се жалеле во Деканат кога Поповска им побарала да купат книги. Ниеден професор нема да ти каже да купиш фотокопија бидејќи не смее да ти го каже тоа (освен социологија на право, ама ок, нема веќе книги за тој предмет :D).

Можно ли е преместување во прв семестар, сега, од ПМФ ( или било кој друг факултет ) на правен, има некој искуство такво искуство?

Каква е Каракамишева орално кога испрашува треба утре да одам на допрашување? И п.с. hint кај и се наоѓа кабинетот? :D

и мене ми треба некој да каже кај и е кабинетот
иначе прашува долго ама општи прашања

и мене ми треба некој да каже кај и е кабинетот
иначе прашува долго ама општи прашања
Kabinetot i e od stranata na komjuterski centar prodolzuvas pravo od desna strana po tesniot hodnik, mislam deka e prvata kancelarija od leva strana vo tesniot hol, pisuva na vratata. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom