Оди во ЕКТС(кај драги не кај другите) и ќе ти го поправи
фалаа многу на одговорот... а тој драги како се презива?? рашковски или ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди во ЕКТС(кај драги не кај другите) и ќе ти го поправи
фалаа многу на одговорот... а тој драги како се презива?? рашковски или ??![]()
![]()
Дечки, продавам нови учебници и скрипти за на правен факултет, ганц нови. Имам од прв, втор и трет семестар. Ги давам поевтино отколку во книжара.пишете приватна порака ќе се догг![]()
Еми касниш малце.Веќе набавив фотокопии. Имав тука пишано пред недела дена отприлика. Мада реално, освен англиски, никој не бара за прва година оригинал книга. Не се ко на економски професорите.
Иначе сите што се правни студии прва година, 4та група, нека ми пишат во инбокс да им дадам линк од фејсбук групата што ја имаме (closed group e).
Билјана Поповска(историја на правото) не дозволува исто така фотокопија.
Иначе од мојава група(2ка) доста се пребацуваат во кецот.Претпоставувам заради Гроздановски и Тасковска.
Мене ми паднаа околу 10-12 за втор колоквиумЗа применета ова
Што најчесто дава на есеј применета?
Што најчесто дава на есеј применета?
Каква е Каракамишева орално кога испрашува треба утре да одам на допрашување? И п.с. hint кај и се наоѓа кабинетот?![]()
Kabinetot i e od stranata na komjuterski centar prodolzuvas pravo od desna strana po tesniot hodnik, mislam deka e prvata kancelarija od leva strana vo tesniot hol, pisuva na vratata.и мене ми треба некој да каже кај и е кабинетот
иначе прашува долго ама општи прашања