Има кој во која група е, е сега не знам дали сите сме од исто време или одма ќе си почнеме со предавања (по распоредот кој го извадија пред некој ден).Него, кој кур?! Мене ме нема на списоков. -.-
Да не си запишан во втор уписен рок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има кој во која група е, е сега не знам дали сите сме од исто време или одма ќе си почнеме со предавања (по распоредот кој го извадија пред некој ден).Него, кој кур?! Мене ме нема на списоков. -.-
Да не си запишан во втор уписен рок?
Ako pocnis uste sega da se nervirash za agilnosta na fakuletov kaj ke ti e krajot. I sto da ti treba za prv den na fakultet? Edno penkalo i tetratka, pa ke prasas nekoj vo hodnik kaj e amfiteatarot kaj sto imas predavanje.Толку се нашиве агилни, што дури и земјоделски факултет имаат објавено се што треба за првиот ден....
Не мислев што ти треба од тој агол( тетратки, пенкала итн.) туку дека им е јасно кажано во колку саат каде треба да се биде.Ako pocnis uste sega da se nervirash za agilnosta na fakuletov kaj ke ti e krajot. I sto da ti treba za prv den na fakultet? Edno penkalo i tetratka, pa ke prasas nekoj vo hodnik kaj e amfiteatarot kaj sto imas predavanje.
Sent from my HTC Desire X
Не мислев што ти треба од тој агол( тетратки, пенкала итн.) туку дека им е јасно кажано во колку саат каде треба да се биде.
Јас уште се мислам дали да одам сабајле околу 8, или ко што пишува на распоредот во 11![]()
@vivakastro Излезе конкурсот и за трет уписен рок. Ќе го најдеш документот, меѓу првите е.
И тоа што викаш џабе дома ќе седам, вака ќе праам сметка у бифеСлободно отиди си во 8 и помини ги сите предавања до 4
Нема шо да ти кажуваат посебно, список имаш, распоред имаш и правец на предавање. Нема кај нас смешкање со деканот цел ден како што е на другите факултети туку одма се почнува со предавање.
И тоа што викаш џабе дома ќе седам, вака ќе праам сметка у бифе![]()
Плус да си земеш и индекс од студентски прашања. Иначе го прашав Bojan Van Buuren, ми рече да се упатам до студентски мада скептичен сум дали ќе ми дадат добар одговор. Пример, ако сум 4та група (ме нема во список ама најверојатно сум) секој ден ќе имам предавања од 12-16 што не ми се свиѓа. Дали пример можам да слушам предавања кај истиот професор, но со друга група во друг ден и термин, и така да си направам рокади со предавањата?![]()
Можеш ти ако сакаш и да идеш на предавања во друг смер. Работата е што ако сакаш да земаш активност, мора да бидеш во групата кај што си ставен освен ако некако не се договориш со асистентите или нешто.![]()