Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Сум положила Современи политички теории со 35.
Среќна сум многу!
И нека ми каже сеа некој лош збор за Иванов ќе го тепам.

Среќна сум многу!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уооооу... :bravo:секоја честСум положила Современи политички теории со 35.![]()
уооооу... :bravo:секоја чест
п.с.:lud::baeh:
:smir:
Ок, сега да се пофалам и јас дека положив све. Ама што е најинтересно :cds:МЈП што немав учено ич, ама ич, баш ИЧ, положив. Едвај, на граница, ама положено си е положено.
Сеа ќе речеш си слушал на часови, јок бе брате, пола ги промашив, асистентката ми беше многу напорна. Значи, јас сум ти жив доказ дека системов на оценување е благо речено, во најмала рака ср*ње. Како може студент да положи без ич учење (једино што знаев беше кои се изворите на МЈП и што се јус когенс норми), само со знаење од општа култура и на среќа???
Јбг, да пробам ја лото да играм. М?:raz:
јор нат алоууууунн.... коа ја купив скриптата приметив дека буквите ми се пренапорни за читање и не се ни потрудив... НИШТО ОД НИШТОТО... и ПОЛОЖИВ.... некад го обожавам системов... ( ама повеќе го мразам)уооооу... :bravo:секоја чест
п.с.:lud::baeh:
:smir:
Ок, сега да се пофалам и јас дека положив све. Ама што е најинтересно :cds:МЈП што немав учено ич, ама ич, баш ИЧ, положив. Едвај, на граница, ама положено си е положено.
Сеа ќе речеш си слушал на часови, јок бе брате, пола ги промашив, асистентката ми беше многу напорна. Значи, јас сум ти жив доказ дека системов на оценување е благо речено, во најмала рака ср*ње. Како може студент да положи без ич учење (једино што знаев беше кои се изворите на МЈП и што се јус когенс норми), само со знаење од општа култура и на среќа???
Јбг, да пробам ја лото да играм. М?:raz:
Не се отварат. Иначе колку шо знам групите за прва утре после 6 ќе ги објавеле
Сајтов уште не функционира а не знам што е со штрајков:pos2:
Утре прва година почнува со колоквиуми а ни термини точни не објавиле![]()
Ќе си чекаш брат.Ај да се надеваме дека ќе се поправи странава на правен.Ако не ќе дремиме 3 сатии шо треба сеа, утре да одам на факс уште од 12, затоа што тогаш почнува полагањето...а нема распоред за групи и слично...и ако мојата група е од 3 саат???:nesvest: