ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги ај кажете по нешто за Докмановиќ, Климовски Лазаревска, каков им е принципот на работа , сто сакаат сто не ... фала однапред
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 18:52 ---
Колеги ај кажете по нешто за Докмановиќ, Климовски Лазаревска, каков им е принципот на работа , сто сакаат сто не ... фала однапред
Докмановиќ не ми предаваше.
Лазаревска ја видов два пати. Првата и последната недела т.е. предавање. Сака да си активна, не е битно дали е точно битно да се умешаш во расправија.
Климовски сака само една работа-ДА МУ ЈА КУПИШ КНИГАТА :)

Мишо Докмановиќ е супер професор....предавањата му се интересни се труди чоекот ептен, е сеа малку принципиелен си е не попушта не дава бодои туку така.....се на се не е лош ја слушав историја сеа у I семестар и се на се сум задоволен.

Докмановиќ ми предаваше историја.Супер професор сака активност,колку можеш повеке толку подобро флексибилен е во однос на се и не е цепидлака.
Тие што отидоа усно кај него се 10ки извадија.Јас се зезнав отидов писмено и се утепав од пишување ама пак 9 имам :)
Ваљда исто се однесува и на информатика

Дај кажете нешто за Англиски таа шо предава, за Каракамишева(Уставно) и Гоце Наумоски(Информатика) шо да очекуеме семестаров? искуства anyone!!

Дај кажете нешто за Англиски таа шо предава, за Каракамишева(Уставно) и Гоце Наумоски(Информатика) шо да очекуеме семестаров? искуства anyone!!

Мери англиски, добра е, не бара многу, ќе земате за предавање некои лекции, сака на час да и се збори, да се кажуваат објаснувања за зборчиња, да се решава во работната и да и се купи учебникот, пошто од работна и учебник дава бодови. Има прашања за испит и грешен клуч.

Гоце е интересен човек, интересни ќе ви бидат часовите. Ние повеќе го гледавме Драги и немаше некое замарање. Активност кај нив од презентација што ќе ја правите во група. За Испит има прашања, ама лани имаше грешен клуч.

Каракамишева не ми предаваше.
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 19:05 ---
И да си прашам, на Гелев му испративме семинарски, ама не ни кажува поени од нив, вика, ќе сме си ги виделе оцените кога ќе и ги ставел во индекс. Искуство со него, какви поени става од семинарски?!

Д-р. Г.Калајџиев
Д-р. Г.Коевски
Д-р А.Јаневски
Д-р. П.Гавроска ај пак да си прашам јас....хелп за овие????

Каракамишева како дух :D На никој не предавала.

Каракамишева како дух :D На никој не предавала.
Јас ја имав таа несреќа да ми предава, ма да не уставно. Веројатно принципот на работа и е ист. За предавање, не ми остави некој силен впечаток и нешто незнам како да објаснува, но не е лоша - просечна, ама за поени на есеј (колку што разбрав ваша генерација нешто слично на тоа е писменото полагање) душата ќе си ја испуштиш. Од цела книга ти дава не да раскажуваш глава или пак лекцијата од главата, туку од лекцијата ти дава прашање да и објасниш пасус, и тоа на некои колеги им се паднаа прилично небитни работи. А како капак на се тука е асистентката Јелена - не ти дава никакви шанси, се држи се да биде напишано како книгата, на вториот дел од есејот само 4 души ги имавме сите поени,сите други беа претежно под 5.

Јас ја имав таа несреќа да ми предава, ма да не уставно. Веројатно принципот на работа и е ист. За предавање, не ми остави некој силен впечаток и нешто незнам како да објаснува, но не е лоша - просечна, ама за поени на есеј (колку што разбрав ваша генерација нешто слично на тоа е писменото полагање) душата ќе си ја испуштиш. Од цела книга ти дава не да раскажуваш глава или пак лекцијата од главата, туку од лекцијата ти дава прашање да и објасниш пасус, и тоа на некои колеги им се паднаа прилично небитни работи. А како капак на се тука е асистентката Јелена - не ти дава никакви шанси, се држи се да биде напишано како книгата, на вториот дел од есејот само 4 души ги имавме сите поени,сите други беа претежно под 5.
Значи покрај родна уште еден кошмар ќе имам :facepalm: Како и да е фала ;)

Го продавам Практикумот по римско нечепнат исто ко нов, го давам по пола цена, ако ви го бараат пишете ми!

Абе кај е Амфитеатер 7, 10 и 4? Ај некој нека каже, да не го шетам правен ко будала...

Абе кај е Амфитеатер 7, 10 и 4? Ај некој нека каже, да не го шетам правен ко будала...

Кога ќе влезеш од главниот влез на правен, право по скалите е амф.7 , амф.4 е од главниот влез по скалите десно па пак десно до крај , а амф. 10 е од бифето лево , малце подоле од компјутерската училница , не сум баш сигурна за последниов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom