ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Абе моеш да не доаѓаш и цела прва недела, никој не води евиденција ама за твое добро е да дојдеш пошо од првиот ден се почнува со настава па ќе испуштиш.

ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???

ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???
Хахаха и јас така реагирав лани коа бев бруцош.Уште првиот ден се почнува со предавање, дури и со дебати! Ние лани ги држевме сите 6 часа првиот ден.

Pravnici da ve prasham so kolku boda od matura i uspeh se vleguva vo drzavna kvota ??:)
Лани околу 80-тина :)
--- надополнето: Aug 10, 2011 9:05 PM ---
Значи конечно пресметани треба да имаш околу 80-тина :)

Хахаха и јас така реагирав лани коа бев бруцош.Уште првиот ден се почнува со предавање, дури и со дебати! Ние лани ги држевме сите 6 часа првиот ден.

boze me sachuvaj.. epa gajle mi e ne doagjam na odmor sum si hahaha :D
pa neli od 15ti site pocnuvame so samo praven razlicno ili?
dodusa jas nema daidam na praven ali kej idam na odmor so drugarcinja so kej idat na praven pa neso frki sea sakale prv den da ne propustat pa da vidma so e tolku poseben :D

boze me sachuvaj.. epa gajle mi e ne doagjam na odmor sum si hahaha :D
pa neli od 15ti site pocnuvame so samo praven razlicno ili?
dodusa jas nema daidam na praven ali kej idam na odmor so drugarcinja so kej idat na praven pa neso frki sea sakale prv den da ne propustat pa da vidma so e tolku poseben :D
Друже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите. :)

temava e dosta obilna pa nz dali nekoj go imat postaveno istovo prashanje...me interesira dali ima nekoj sho sturira na disperzirani studii na pravniot fakultet vo struga? sakam da znam kako funkcionira fakultetot poso slusnav mn muabeti deka bil katastrofa a od druga strana deka funkcioniral super.
Fala od napred! :)

Зашто би почнувале од понеделник баш, иако сите други си се од 15ти? Иам другарка они до 13ти се на одмор .. ај ако не од 1ви да си почнеме... -.- И може некој да пише од сигурни извори кога се почиња? Бев завчера до правен и никој не знаеше конкретно да ми каже...

Зашто би почнувале од понеделник баш, иако сите други си се од 15ти? Иам другарка они до 13ти се на одмор .. ај ако не од 1ви да си почнеме... -.- И може некој да пише од сигурни извори кога се почиња? Бев завчера до правен и никој не знаеше конкретно да ми каже...
Погоре пишев ;)
Друже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите. :)

Znaci so 93 bi trebalo da vlezam :D A ova sho pocinjame na 12ti..story of my life..jas kaj sho se zapisuvam uvek nesho naopaku -.-

ke moze nekoj da pise ako znae materijalot za ucenje od taskovska po filozofija moze da se najde na filozofvski ili vo drugive fotokopirnici kaj zoki ili slicno?fala:)

од 12ти или од 15ти??? знае некој кога се почнува??????

Дај бе смирете се! Што ви менува ако е од 12 или 15? Има уште месец дена време. Ке се дознае, не се секирајте. Ке има на страната од факултетот за некој ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom