ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
15 јуни 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
Абе моеш да не доаѓаш и цела прва недела, никој не води евиденција ама за твое добро е да дојдеш пошо од првиот ден се почнува со настава па ќе испуштиш.
ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???
Хахаха и јас така реагирав лани коа бев бруцош.Уште првиот ден се почнува со предавање, дури и со дебати! Ние лани ги држевме сите 6 часа првиот ден.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Pravnici da ve prasham so kolku boda od matura i uspeh se vleguva vo drzavna kvota ??:)
Лани околу 80-тина :)
--- надополнето: Aug 10, 2011 9:05 PM ---
Значи конечно пресметани треба да имаш околу 80-тина :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
Хахаха и јас така реагирав лани коа бев бруцош.Уште првиот ден се почнува со предавање, дури и со дебати! Ние лани ги држевме сите 6 часа првиот ден.
boze me sachuvaj.. epa gajle mi e ne doagjam na odmor sum si hahaha :D
pa neli od 15ti site pocnuvame so samo praven razlicno ili?
dodusa jas nema daidam na praven ali kej idam na odmor so drugarcinja so kej idat na praven pa neso frki sea sakale prv den da ne propustat pa da vidma so e tolku poseben :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
boze me sachuvaj.. epa gajle mi e ne doagjam na odmor sum si hahaha :D
pa neli od 15ti site pocnuvame so samo praven razlicno ili?
dodusa jas nema daidam na praven ali kej idam na odmor so drugarcinja so kej idat na praven pa neso frki sea sakale prv den da ne propustat pa da vidma so e tolku poseben :D
Друже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите. :)

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Moze li nekoj da mi gi pise temite za esej za vtor semestar po Ustavno pravo, Informatika i Angliski jazik.
Fala odnapred :)

Член од
3 декември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
temava e dosta obilna pa nz dali nekoj go imat postaveno istovo prashanje...me interesira dali ima nekoj sho sturira na disperzirani studii na pravniot fakultet vo struga? sakam da znam kako funkcionira fakultetot poso slusnav mn muabeti deka bil katastrofa a od druga strana deka funkcioniral super.
Fala od napred! :)

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Зашто би почнувале од понеделник баш, иако сите други си се од 15ти? Иам другарка они до 13ти се на одмор .. ај ако не од 1ви да си почнеме... -.- И може некој да пише од сигурни извори кога се почиња? Бев завчера до правен и никој не знаеше конкретно да ми каже...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Зашто би почнувале од понеделник баш, иако сите други си се од 15ти? Иам другарка они до 13ти се на одмор .. ај ако не од 1ви да си почнеме... -.- И може некој да пише од сигурни извори кога се почиња? Бев завчера до правен и никој не знаеше конкретно да ми каже...
Погоре пишев ;)
Друже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите. :)

Член од
2 август 2011
Мислења
81
Поени од реакции
41
Znaci so 93 bi trebalo da vlezam :D A ova sho pocinjame na 12ti..story of my life..jas kaj sho se zapisuvam uvek nesho naopaku -.-

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
ke moze nekoj da pise ako znae materijalot za ucenje od taskovska po filozofija moze da se najde na filozofvski ili vo drugive fotokopirnici kaj zoki ili slicno?fala:)

Член од
9 август 2011
Мислења
18
Поени од реакции
2
од 12ти или од 15ти??? знае некој кога се почнува??????

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дај бе смирете се! Што ви менува ако е од 12 или 15? Има уште месец дена време. Ке се дознае, не се секирајте. Ке има на страната од факултетот за некој ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom