ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???Абе моеш да не доаѓаш и цела прва недела, никој не води евиденција ама за твое добро е да дојдеш пошо од првиот ден се почнува со настава па ќе испуштиш.
ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???Абе моеш да не доаѓаш и цела прва недела, никој не води евиденција ама за твое добро е да дојдеш пошо од првиот ден се почнува со настава па ќе испуштиш.
Хахаха и јас така реагирав лани коа бев бруцош.Уште првиот ден се почнува со предавање, дури и со дебати! Ние лани ги држевме сите 6 часа првиот ден.ziti se so kakva nastava se pocnuva priviot den???
Лани околу 80-тинаPravnici da ve prasham so kolku boda od matura i uspeh se vleguva vo drzavna kvota ??
boze me sachuvaj.. epa gajle mi e ne doagjam na odmor sum si hahahaХахаха и јас така реагирав лани коа бев бруцош.Уште првиот ден се почнува со предавање, дури и со дебати! Ние лани ги држевме сите 6 часа првиот ден.
Друже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите.boze me sachuvaj.. epa gajle mi e ne doagjam na odmor sum si hahaha
pa neli od 15ti site pocnuvame so samo praven razlicno ili?
dodusa jas nema daidam na praven ali kej idam na odmor so drugarcinja so kej idat na praven pa neso frki sea sakale prv den da ne propustat pa da vidma so e tolku poseben
hahaha da da bashh DD hahahahДруже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите.
Погоре пишевЗашто би почнувале од понеделник баш, иако сите други си се од 15ти? Иам другарка они до 13ти се на одмор .. ај ако не од 1ви да си почнеме... -.- И може некој да пише од сигурни извори кога се почиња? Бев завчера до правен и никој не знаеше конкретно да ми каже...
Друже, правен факултет е ко Антена5 Радио-3 дена пред другите.
Сигурно влегуваш во државнаZnaci so 93 bi trebalo da vlezam A ova sho pocinjame na 12ti..story of my life..jas kaj sho se zapisuvam uvek nesho naopaku -.-