Пратеникот на смртта !!! :)))))))

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
N

n/a

Гостин
Бразилска скриена камера.
Се смеев до солзи.
Ама апсолутно 1000% се откачени.
Погледнете ги:

Леле леле бегање гз преку глава... :pos: :pos:
- 4:50 ама ги заеба :pos:

Има ваква тема мислам.

Инаку, ми се гледани повеќе такви, бразилски, и стварно се откачени, ептен гадно ги дупат луѓето.
Дефинитивно најдобра скриена камера.

цареви се! најбољи скриена камера, ев'р!

хахахахах ставајте уште!многу е јако :pos2::pos2::pos2::pos2:

4:50 ама ги заеба :pos:

Ебати идиотите. Цел клип може е смешен, ама овој дел воопшто. Чоекот е епилептичар, и доби напад. Луѓето како него секојдневно примаат терапија и избегнуваат големи стресови за да ги избегнат и да ги проретчат нападите. Една ваква стресна ситуација ги враќа на почеток на борбата.

Ионака генерално не ги оправдувам скриените камери, и играњето мајтап со луѓето. Ама некои вакви, го претеруваат.

Се превртев од смеење :) :) :) :) :)

Ебати идиотите. Цел клип може е смешен, ама овој дел воопшто. Чоекот е епилептичар, и доби напад. Луѓето како него секојдневно примаат терапија и избегнуваат големи стресови за да ги избегнат и да ги проретчат нападите. Една ваква стресна ситуација ги враќа на почеток на борбата.

Ионака генерално не ги оправдувам скриените камери, и играњето мајтап со луѓето. Ама некои вакви, го претеруваат.

брат не ми кажувај дека не примети оти и тоа е намештаљка??? :pos: :pos: намерно глуми напад на епилепсија, за да го реметат "попот" :pos: :pos:

Абе тој ги заеба нив демек му е нешто...барем така сватив.

:pos2::pos2::pos2::pos2: Најбоља скриена камера шо сум ја гледала.Браво за Бразилците

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Го гледав на информатика пред две недели...
професоркана кој знае колку пати не опомена зш се смеевме ... :pos: ...
посебно тоа со јапонците беше :pos2:

брат не ми кажувај дека не примети оти и тоа е намештаљка??? :pos: :pos: намерно глуми напад на епилепсија, за да го реметат "попот" :pos: :pos:

Е видиш, не издржав до тој дел да видам, постирав одма после неколку секунди од коа почна непријатнит дел... :)

Како и да е, не е работа за земање ремет, вала.

Стварно заебана работа само типо у позадина шо коментира и се смее ИРИТИРА. :)
п.с Ставејте уште :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom