Пратеник на пратеник се обраќа со терминот ѓубре

• Креатор на темата Креатор на темата hannibal06
  • Време на започнување Време на започнување
Додека ние расправаме кој на кого ѓубре му рекол, пак тивко пред да се свестиме ќе ни бутнат на мала врата некој ,,популарен,, закон.
Инаку ѓубрињата меѓу себе добро се распознаваат..по мирисот.

Додека ние расправаме кој на кого ѓубре му рекол, пак тивко пред да се свестиме ќе ни бутнат на мала врата некој ,,популарен,, закон.

Koga sme veke kaj mirisot dali znaes koga ke prdnes od koe zrno si prdnal?Ama koga ke ni trtnat nekoj "zakon" togas znaeme od koj e neli? :smir:

Апдејт. Парламентот ни е депонија, а “пратениците“ се општествениот отпад. И не се потресувајте, ако некое смрдливо говно му рекло на другото смрдливо говно дека е “ѓубре“. Фала и лека ноќ :locked::music5::party3:

Инку, сакате демократија, епа тоа е демократија...

Znam deka taka sakale VEMERO ama zatoa pak da ne ve chudi shto izveshtaite od EU se crni i tochkesti.Plus Sobranie e ... treba da e retardiran nekoj da se obrati taka na pratenik bez razlika dali zasluzhil nekoj ili ne...i VEMERO zasluzhuvaat da gi vikaat teroristi ama SDSM si molchat :)

Ова Латас да не ти го стокми набрзинка....а огледало.

И што има врска текстов со нивото на култура на некој пратеник.
Или сакаш некоја рамнотежа да постигнеш ?

Ниво на култура ...било и е ..задолжително и без присила да се појави другарчето КрадеМарули пред судот.. кога го викаат..
Не ми е јасно како ваква едноставна работа ..на тебе не ти е јасна!!!???
:nesvest:

Од коа почнаа да се викаат по имиња??

pa ne moze da se ocekuva porazlicno odnesuvanje od vakvi arogantni prosti luge. koga gledam kakvi luge vladeat so drzavata mi se povraka.

Од толку лаги, конечно некоја вистина да излета од нивните усти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom