Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.551
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верниците и црквата не признаваат вакви лечења туку заедно со попови и владици своето здравје му го доверуваат на медицината и науката па со упути и лабараториски наоди одат по болници и амбуланти и се снадбуваат со лекови од фармацевтски компании и аптеки
Во едно е ист со црквата, наплаќа за услугатаАаааа, овој е Спиро Енергија или?......Дооооолга е раката на Универзумот.
Што се однесува до прашањето; не, овој и сличните „случаи„ спаѓаат во категоријата на ликови, познати како „канализатори„, кои ја канализираат демонската енергија во реално време, а дејството од таа енергија е очигледно врз „третираните„ присутни ликови. Црквата не познава и не признава ваков начин на „лечење„ или истерување демони.
Типов делува „соло„, со очигледна „позадинска„ подрршка, не е дел од Црквата Христова, делува во свое име, небитно што (напразно!) го изговара името Исусово, небаре со Исуса Христа се знаат од мали нозе, а на канализаторов му фали уште и опкружување со икони, за да биде поубедлив, за да ги прелаже наивните...
Како што Ева згреши, сакајќи да постигне резултат на најкраткиот можен начин и без напор, така и типов делува „инстантно„, исто како што и луѓево, кои му се обраќаат, сакаат „инстант„ помош, ама да не се потрудат...
Типчево е Кајшаров.
Во едно е ист со црквата, наплаќа за услугата![]()
Што презема црквата против ваквите ликови, еве некој ваков ќе ме заноси по лоши патишта и сибав пиперо после умирањето, како се грижи црквата за душите на верниците во Христијанството да не го грешат патот, има ли некаква навигација?
.
Ако немате вакво нешто имам бизнис план, може да седнеме и за добра сума да се договориме, ќе ви дадам празничен попуст.
Го знам кој е, колку што разговарав со член на организацијава им зема процент од месечна плата или така нешто, нов беше не знаеше баш да ми објасни, плус им организирал масажи и такви работи за што им наплаќа екстра.Типчево е Кајшаров.
Во државава е регистриран како Секта, а рачунај дека и Мороните(Мормоните ) се регистрирани како верска заедница
Иначе една посета е пеесче
Секој му чест, си осмислиш добра превара и се обезбедил со добра заработка, нешто слично на црквата![]()
Мики со струјата добивам нешто, ако не беше таа сега ни ти ни јас ќе можевме да комуницираме еден со друг.Сигурен сум дека кога арчиш струја, одбиваш да ја платиш сметката за истата.[DOUBLEPOST=1481892460][/DOUBLEPOST]
Црквата нема што да превзема против ликови кои не се нејзини членови, но може и укажува на нивната штетност по здравјето од наивциве, кои му се обраќаат за помош.
Просто кажано, Црквата се грижи за своите членови согласно своето учење, а ликови како „исцелителов„, можат да се обратат до Црквата само ако решат да се покајат.[DOUBLEPOST=1481892595][/DOUBLEPOST]
Црквата има своја улога во Светов, така да, ако сакаш, можеш да и‘ се приклучиш, со одредени услови.
Црквата има своја улога во Светов, така да, ако сакаш, можеш да и‘ се приклучиш, со одредени услови.
Бизнис планот адресирај го до ЕЛЕМ, МЕПСО, ЕВН и слични фирми....може и ќе те послушаат, а можи и ќе им наплатиш хонорарче.
Ако можеш да ме туриш владика нема да се лутам, а и џипот не го одбивам, посебно ако Црквата го одржава и тура гориво.А што те спречува да станеш владика?
Шо знајш, можи и тебе ќе ти купат некое чипче...Онака, да ти се најде, со можност да станеш мета на критики од другите, кои ионака нешто не ја љубат Црквата.
Го знам кој е, колку што разговарав со член на организацијава им зема процент од месечна плата или така нешто, нов беше не знаеше баш да ми објасни,
Мики со струјата добивам нешто, .
ако не беше таа сега ни ти ни јас ќе можевме да комуницираме еден со друг.
.
Црквата не може да покрене ништо, бидејќи ни таа нема доказ за тоа што го проповеда, во моментов се на исто ниво.
Јас гледам добар бизнис во вашево, во ЕВН и МЕПСО во друга прилика ќе одам, сега бизнис планот ми е на тема религија.
Ако можеш да ме туриш владика нема да се лутам, а и џипот не го одбивам, посебно ако Црквата го одржава и тура гориво.
Ќе ти дадам процент и тебе ако ме запослиш ко владика.
Црквата нема што да превзема против ликови кои не се нејзини членови, но може и укажува на нивната штетност по здравјето од наивциве, кои му се обраќаат за помош.
Да се извинувам дискутираме за фиктивни работи, но преку ИНТЕРНЕТ за кој е потребно струја и ред други работи изработени и измислени од човекот.Дотичниот токму таквија и бара; што понеуки во верата, то појќе пари ќе им извај од џебојте.[DOUBLEPOST=1481894188][/DOUBLEPOST]
Да; добиваш сметка за потрошена струја.[DOUBLEPOST=1481894225][/DOUBLEPOST]
Паааа и сега и „вака„ баш нешто и не комуницираме...[DOUBLEPOST=1481894264][/DOUBLEPOST]
Црквата постои уште пред да бидеш идеја од татко ти и мајка ти...[DOUBLEPOST=1481894322][/DOUBLEPOST]
А шо бизнис-план можеш да понудиш со својот верски неписменлак?...
Имаш „ништо„ и „тоа„ го нудиш, не?....[DOUBLEPOST=1481894385][/DOUBLEPOST]
Не можам да те „турам„, оти позиција, дури и во Црквата, се заработува со труд и со туѓа дозвола и валоризација на истиот.
Да се извинувам дискутираме за фиктивни работи,
На ЕВН и плаќам потрошена струја,
Мики јас како стран член не треба да знам религија,
Не викам дека не се заработува и во црквата 5 гласа по фамилија, ова она и лапензи на функција.
Струјава ја сметате како изум од госпо или ѓаолско вражуле?Се сомневам (читај: знам) нека не можеш да дискутираш на верски теми.[DOUBLEPOST=1481917660][/DOUBLEPOST]
И ја‘ исто; плаќам, оти така не‘ советува Апостолот, да плаќаме кај што должиме.[DOUBLEPOST=1481917709][/DOUBLEPOST]
...што значи дека има(ш) позабавни теми за дискусија низ форумов.[DOUBLEPOST=1481917808][/DOUBLEPOST]
Да де, и ја то ти велам, оти и мене не „добро„, туку „одлично„ ме плаќаат, ама моите не ми праќаат пораки на „мобиљка„ за да излезам на митингот од „нашите„.
Струјава ја сметате како изум од госпо или ѓаолско вражуле?
Не е за забавни или незабавни теми, јас ти викам дека имам бизнис план за религијава, ти ми викаш да читам низ други теми![]()