Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поплавите се дело на Бог и негова воља и секој кој се бори против неговата воља се бори против бог и ќе оди во пеколот.
читај библија кој управува со води и поплави антихристуDon't drink and write!
Поплавите се дело на Бог и негова воља и секој кој се бори против неговата воља се бори против бог и ќе оди во пеколот.
Поплавите се дело на Бог и негова воља и секој кој се бори против неговата воља се бори против бог и ќе оди во пеколот.Дај брзо еден „..библиски цитат...„, да ви‘име шо пишуе.
евангелие по Лет 3
Немате бе во синодо библија?Напишав „...библиски цитат...„, оти столи ме бојко што мисли Let3.
Немате бе во синодо библија?
Јас ќе пуштам потоп, вода, на земјата, за да ја истребам под небото секоја плот, во која има дух животен, сè, што е на земјата, ќе изгине.
Така вели Господ – еве, се креваат од север води, што ќе се претворат во буен поток и што ќе ја потопат земјата и сè што ја исполнува, градот и жителите во него: тогаш ќе повикаат луѓето и ќе заплачат сите жители на земјата.
никој освен госпот не користи поплави за да казни грешнициАј пак, за потсетуење:
„....Напишав „...библиски цитат...„, оти столи ме бојко што мисли Let3...„.
Стихо‘, дека е?.
никој освен госпот не користи поплави за да казни грешници
Поплавата како начин на казнување е својство на госпот‘Воа не е стихо‘ ш‘о го барам; ваквија стих не постое...
Поплавата како начин на казнување е својство на госпот
Со поплава тој казнуваше и цел свет и одредени народи
А зошто ги поштедуваш рибите, што се тие толку посебни.Немате бе во синодо библија?
Јас ќе пуштам потоп, вода, на земјата, за да ја истребам под небото секоја плот, во која има дух животен, сè, што е на земјата, ќе изгине.
Така вели Господ – еве, се креваат од север води, што ќе се претворат во буен поток и што ќе ја потопат земјата и сè што ја исполнува, градот и жителите во него: тогаш ќе повикаат луѓето и ќе заплачат сите жители на земјата.
Можи госпот си сака морска храна.....А зошто ги поштедуваш рибите, што се тие толку посебни.
Или поштедени се сите со мозок како риба![]()