N
Nessa Alcarin
Гостин
Нејќеш.Toa deka si visoka ko Shtangla? Ili oo mojana, nejkes topuci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нејќеш.Toa deka si visoka ko Shtangla? Ili oo mojana, nejkes topuci!
Ionaka epten droljasti i nevkusno izgledaat.Нејќеш.
Лет не ти коментирам повеќе, ми будиш перверзни мисли....![]()
Неса, сакаш ли да одиме на кафе?Значи доколку се оди на кафе со пријател, нема да има „барем мување“. Тогаш не ти е битно дали дечкото е убав или грд. Пријател ти е зошто си наоѓате заеднички муабет, и сакате да дружите.
Доколку одиш со некој на кафе кој не ти е пријател, пак не ти е битен физичкиот изглед. Си излегла на кафе зошто дечкото те поканил, сакаш да се дружиш и гледаш можеби потенцијален другар во него.
Кога излегуваш на кафе со тип, со кој планираш потенцијална врска, пак не ти е битен физичкиот изглед. Битно ти е дали карактерот на дечкото можеш да го свариш или не. Може да биде и најгрдиот човек, но едноставно да имате заеднички муабет и најбитно хемија помеѓу вас.
Неса, сакаш ли да одиме на кафе?
у ствари заеби тоа, ќе прашам во Стеф стил
Маче, ај ма на кафе!
Злонамерна навреда на мојот лик и дело! Има ли некој овде да интервенира побогу?!Гарант ќе се согласи. И онака не и’ е битно што си грд.
Змејко во мојот случај се вика мЕче, ај ма на кафе...Неса, сакаш ли да одиме на кафе?
у ствари заеби тоа, ќе прашам во Стеф стил
Маче, ај ма на кафе!

Теоретски, некоја форумџика дојде на чај со мене. И ме ареса. Как да дознаам оти ми праќа ишарети дека ме бендисува?
Најозбилно.![]()
Многу поучен филм за момците 

Има една подобра сцена кога ќе се во кино (мислам кино беше) и некој таму многу паметен што се разбира од се објаснува за филмовите, а Алви во меѓувреме збудалува. Поучна сцена за некои форумџии да знаат како им е на сите останати кога се паметниА оваа ми е омилена сцена од истиот филм

Теоретски, некоја форумџика дојде на чај со мене. И ме ареса. Как да дознаам оти ми праќа ишарети дека ме бендисува?
Најозбилно.![]()

Ништо не си згрешил ти пријателе, во неа е проблемот.Значи ова женскава психа стварно комплицирана
имав случка пред извесно време, случајно се деси да одиме на патување со една девојка во кола седевме заедно и нели нормално помалце муабет, цело време ми се смешкаше кога ке ја погледнам, позитивна. Мене ми се засвиѓа после тоа ја аднав на фејсбук и пишав порака, ни ме прифати ни пиша...
и сеа ме копка кај може да сум згрешил?
Значи ова женскава психа стварно комплицирана
имав случка пред извесно време, случајно се деси да одиме на патување со една девојка во кола седевме заедно и нели нормално помалце муабет, цело време ми се смешкаше кога ке ја погледнам, позитивна. Мене ми се засвиѓа после тоа ја аднав на фејсбук и пишав порака, ни ме прифати ни пиша...
и сеа ме копка кај може да сум згрешил?