Прашање до жените

Не им се погодувале чорбите, сега боранија била хит јадење.

онтопик : Дали е ок да поканиш девојка (на дејт) на боранија?
Ако е зелена боранија тоа е знак за анален секс

Имам и јас цицки и како шо врват годините се поблиску можам да ги истегнам до устата така да за 5-6 години ич нема да си се вртам по туѓи цики, ќе си имам мои.
така е. волкот сам си брка работа, не му требат други, зато е најдебел у вратот.

Инфлација.

Луки, ич не им е лесно на машките. Цурите се речиси голи. Пред некое време излегов со другарките, надвор -20, а една вика: Хахха! Дали приметувате дека ние сме најоблечени во кафиќот? Поздрав тета . Мојта омилена од ДП :)

Ја сум сељак, не идам у кафиќи, идам само у задружен дом на бинго и посе на игранка. А ако има некоја подначукана ја носам у плевна.

Него, зошто женките после секс сакаат гушкање, место на раат да не остаат да си дремнеме?

Не им се погодувале чорбите, сега боранија била хит јадење.

онтопик : Дали е ок да поканиш девојка (на дејт) на боранија?

Јас сум невеста и ценам добра чорба - и телешка и чкембе.

Денешниве цури мислам дека јадат некои зеленила, салати, ово оно, па може и боранија да е на мени. Ама не сум компетентна да одговорам. Лет веќе кажа што значи зелена боранија :)

Денешниве цури мислам дека јадат некои зеленила, салати, ово оно, па може и боранија да е на мени. Ама не сум компетентна да одговорам. Лет веќе кажа што значи зелена боранија :)

"Бев многу витка и секси. Сега делкам телешко, свиснко, се што ќе се наде во фрижидер. Иам ...кхмм некое кило плус"

Лет е грешка. Мислел на грашок.

ТелеЧка чорба за мамурлук, шкрембе за ден потоа (после секс, од цревцата и од неискористените изнутрици)

"Бев многу витка и секси. Сега делкам телешко, свиснко, се што ќе се наде во фрижидер. Иам ...кхмм некое кило плус"

Бев витка и секси, сега сум само секси :) Не сум љубител на месо, ама чорба сакам.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 14:32 ---
Лет е грешка. Мислел на грашок.

ТелеЧка чорба за мамурлук, шкрембе за ден потоа (после секс, од цревцата и од неискористените изнутрици)

Ти држи се за сладоледот ако каниш некоја за дејт. Ама немој да плаќаш со железни пари. Одма јадеш корпа.

ОК, ја имам две сериозни прашања:

1. Дали некоја од вас сака after 2hole kisses?

2. Што значи за вас добар секс/добро водење љубов?
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 14:33 ---
Бев витка и секси, сега сум само секси :) Не сум љубител на месо, ама чорба сакам.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 14:32 ---

Ти држи се за сладоледот ако каниш некоја за дејт. Ама немој да плаќаш со железни пари. Одма јадеш корпа.
Сексуљао мор. Никоја не канефф на сладулет ја! Друк канеше.

Ја канам на незаборавни моменти после секс.....

Не заборавај и едно вакво:

pxJndZf.jpg

Сексуљао мор. Никоја не канефф на сладулет ја! Друк канеше.

Ја канам на незаборавни моменти после секс.....

Сори, те смешав со ренди. Така ти е кога се мешаш у секоја боранија :П

Готово решено е, менувај никот во SexylangelinaXXX

Змејко, јас не сум само секси. Имам и други атрибути. Таман си е никот. Може ќе размислам само за иксовите да си ги ставам на крај :)
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 14:40 ---
Не заборавај и едно вакво:

pxJndZf.jpg

Многу се јаки. Повеќе сакам Винтерфреш или Орбит. Ама нема потреба од тоа. После добра чорба, не се бацуваш. Чорбата е афтрепарти :)

чорба сакам.
.

Замисли сркаме негде чкембе чорбаи среде јадење ти веќе не можеш да контролираш страста и пожудата (потикнато од глетка кон мене и вкусот на чкембињата и макалото) ми викаш Лет, земи ме сега овде одма!! поседувај ме тука на масата на сите можни начини! јас ти приоѓам, те земам те кревам и те седнувам на маса, газето и дундето ти шљапка во пајнца топла чорба јас нурнувам долу и сркам.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom