DonExo
Apex
Let me guess, имаш 16год?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е како не ти дават ништо. Нели 4-5 пати дневно те онаквеше...Па да и во право си 2 години сме во врска ама не ми е убаво во врската,ништо не ми дава
Пишува во инфо која година сум,колку имам,немам 16Let me guess, имаш 16год?
Покрај толку проверки уште не открил кој ти е акаунт на кајгана?Прво ме прашува како си,што правиш и правиме што правиме гледаме филм,муабет и после ми вика дај да видам со кој пишуваш а ја сум видела дека пишува со секоја и ми вика машко сум,можам да играм мајтап да им пишувам се,да им барам секс а ја несмеам со машки да пишувам и ме проверува понекогаш пред да одам дома[DOUBLEPOST=1489178092][/DOUBLEPOST]
Прво ме прашува како си,што правиш и правиме што правиме гледаме филм,муабет и после ми вика дај да видам со кој пишуваш а ја сум видела дека пишува со секоја и ми вика машко сум,можам да играм мајтап да им пишувам се,да им барам секс а ја несмеам со машки да пишувам и ме проверува понекогаш пред да одам дома
А он што прави а?? Што пишува со други девојки,што се дружи со девојки а ја седам дома дека несмеамПокрај толку проверки уште не открил кој ти е акаунт на кајгана?
Ако знае и уште е со тебе, тогаш е проблемот голем.
Многу сеLet me guess, имаш 16год?
Пишува во инфо,немам 16Многу се![]()
Даvaka kako sho gledam kaj vas delikatna e situacijata
Ама звучеш девојко ко 16...Пишува во инфо,немам 16
Освен тоа,за се се карамеЕ како не ти дават ништо. Нели 4-5 пати дневно те онаквеше...![]()
Ај без вреѓањеДобро 23 со мозок од 14, fixed
Ама озбилно, скарајмусе да си се фатиме да видиш шо е врска. Се ќе ти биди дозволеноАј без вреѓање