Goxyto
#FinoAllaFine
Тоа е добро шо си имала, оставај ги таквите, не ти требат. Ногу дебилна работа од негова страна.Е што е чудно?? Сум имала таков дечко и затоа прашувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е добро шо си имала, оставај ги таквите, не ти требат. Ногу дебилна работа од негова страна.Е што е чудно?? Сум имала таков дечко и затоа прашувам
Прво ме прашува како си,што правиш и правиме што правиме гледаме филм,муабет и после ми вика дај да видам со кој пишуваш а ја сум видела дека пишува со секоја и ми вика машко сум,можам да играм мајтап да им пишувам се,да им барам секс а ја несмеам со машки да пишувам и ме проверува понекогаш пред да одам дома[DOUBLEPOST=1489178092][/DOUBLEPOST]Ај пробај прецизирај го малце прашањето. Како тоа мислиш ти го гледа телефонот? Значи кога ќе се видите вие тој не те бакнува и не те прашува како си, туку ти вика дај ваму телефонот да видам со кого си правела муабет? Ако е така тогаш очигледно дека не е нормално, но ако по сосема случаен сплет на околности телефонот дошол кај него во рака и го видел твојот разговор тогаш неможеш да го обвинуваш.
А за ова другово, ти или било кој друг не сте предмет за некој вас да ве поседува, правото на слобода ти е најосновно право што го има секој човек, за ограничување на нечија слобода се оди во затвор. Како и да е, секој дечко ќе очекува да посветиш малку повеќе внимание на него одколку на другарките. Ако ти често излегуваш без него и одиш со другарки, или недајбоже шеташ на одмори со другарки, што очекуваш тој да мисли? Bаљда не е будала, се знае зошто се излегува со друштво и се оди по одмори, сигурно не за да си играте жмурка и да се шљапате у водата.
Прво ме прашува како си,што правиш и правиме што правиме гледаме филм,муабет и после ми вика дај да видам со кој пишуваш а ја сум видела дека пишува со секоја и ми вика машко сум,можам да играм мајтап да им пишувам се,да им барам секс а ја несмеам со машки да пишувам и ме проверува понекогаш пред да одам домаСе зависи од тоа како ќе се поставите еден спрема друг...
Сум имал и такви на кои што сум гледал, или во најмал случај ме копкало да и ѕирнам у телефонот при прва можна прилика, а причината за ова било дека не сум и верувал 102.5%, поради разни моменти од минатото..
Со девојка ми моментално нити ме копка нити и гледам у телефон (иако она тоа понекогаш демек случајно ми го покажува самата), а причината за тоа е дека и верувам и немам причина за никаков сомнеж.
Мада све ова зависи и од самата личност и нејзиното искуство.
Ако сте млади, и дечкоти е пример 16-20год. - сигурно ќе сака да ти чепка во телефонот а и во животот... ако имаш некој “возрасен/искусен (~25год)“ - поголеми се шансите да знае како треба да те третира и да знае дека ако треба нешто од твојот приватен живот да знае - сама ќе му го кажеш![]()
Прво ме прашува како си,што правиш и правиме што правиме гледаме филм,муабет и после ми вика дај да видам со кој пишуваш а ја сум видела дека пишува со секоја и ми вика машко сум,можам да играм мајтап да им пишувам се,да им барам секс а ја несмеам со машки да пишувам и ме проверува понекогаш пред да одам дома
Прво ме прашува како си,што правиш и правиме што правиме гледаме филм,муабет и после ми вика дај да видам со кој пишуваш а ја сум видела дека пишува со секоја и ми вика машко сум,можам да играм мајтап да им пишувам се,да им барам секс а ја несмеам со машки да пишувам и ме проверува понекогаш пред да одам дома
Он седи пред мене на мобилен и си пишува со девојки а мене не ми дава ама не е секогаш така,некогаш не седиТоа што е машко не му дава никакво право да прави што сака, сигурна си дека тој не те зафркавал во моментот кога ти го кажал тоа? Освен тоа, не ми е јасно, кога сте вие заедно ги користите телефоните да се допишувате со други луѓе што само по себе значи дека воопшто не посветувате внимание еден на друг? Веројатно само физички сте заедно но паметот ви е некаде на друго место кај други луѓе. Барем кога сте заедно, ако не можете да се посветите еден на друг и да го баталите сето тоа што ве опкружува, роднини, пријатели, другари, па дури и родители, тогаш веројатно не сте еден за друг, заедно сте, ама како да не сте. На крајот на краиштата ти си знаеш како се чуствуваш и дали воопшто си среќна со него и со врската што ја имате.
Е заштоЈа телефоните и на родителите на девојката ги проверуем, да видам со кој пишуваат
Не им веруем многу-многу на таа фамилијаЕ зашто
Каква разлика прави тоа дали седи или стои кога се допишува пред тебе со други девојки? Според тоа што го кажуваш звучи како на дечково воопшто и да не му е гајле за тебе.Он седи пред мене на мобилен и си пишува со девојки а мене не ми дава ама не е секогаш така,некогаш не седи
Ми вика дека сака да ме земе за жена и ми вика дека се зезал со девојкитеКаква разлика прави тоа дали седи или стои кога се допишува пред тебе со други девојки? Според тоа што го кажуваш звучи како на дечково воопшто и да не му е гајле за тебе.
Не би ти препорачал да влегуваш во брак со некој што многу слабо го познаваш, поготово кога и тоа малку што го знаеш не ти се допаѓа. Да ти беше убаво со него веројатно немаше да бараш помош тука, нели?Ми вика дека сака да ме земе за жена и ми вика дека се зезал со девојките
Па да и во право си 2 години сме во врска ама не ми е убаво во врската,ништо не ми даваНе би ти препорачал да влегуваш во брак со некој што многу слабо го познаваш, поготово кога и тоа малку што го знаеш не ти се допаѓа. Да ти беше убаво со него веројатно немаше да бараш помош тука, нели?