Прашање до девојките: Какво мислење имате за мажи со по некое бело влакно?

• Креатор на темата Креатор на темата Nuke
  • Време на започнување Време на започнување

Прашање до девојките: Какво мислење имате за мажи со по некое бело влакно?

• Не ми смета, се едно.

Гласови: 11 45,8%
  • Одбивно ми е!

Гласови: 1 4,2%
  • Sexy

Гласови: 12 50,0%

• Вкупно гласачи
    24
Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Денеска реализирав дека целата моја фамилија (мажите) почнале да им побелува косата на околу 25 години.. и тоа од двете страни од мајка ми и откај татко ми... хаха.
22г сум и сеуште немам ниту едно бело влакно, но знам дека ќе ме стигне кај и да е :P..
па дали ви е одбивно? или пак привлечно? или пак не ви е тоа важно?

Ќе ти побелит, ќе се исфарбаш и чао пријатно, никој немат да знајт.:)

Ќе ти побелит, ќе се исфарбаш и чао пријатно, никој немат да знајт.:)
Сум правел разни фризури ама под фарба јок.. доколку акентава не се докаже крајно негативна може да размислам на таа опција хехе.

Денеска реализирав дека целата моја фамилија (мажите) почнале да им побелува косата на околу 25 години.. и тоа од двете страни од мајка ми и откај татко ми... хаха.
22г сум и сеуште немам ниту едно бело влакно, но знам дека ќе ме стигне кај и да е :P..

Баш убаво стојат белите влакна кај некои мажи. Ерос Рамацоти грд да не е? :)

Одбивно? Не. Голема работа.
Тебе одбивно ти е што 90% од девојките/жените не паметат која им е природната боја на коса?

--- надополнето ---

Одбивно? Не. Голема работа.
Тебе одбивно ти е што 90% од девојките/жените не паметат која им е природната боја на коса?

Зависи,на некои луѓе им стои секси,посериозни изгледаат а со тоа и се попривлечни (за некој што сака ваков тип мажи).Други пак,ги прави само стари :)

немора да си стар за да имаш бели влакна јас сум средношколец а имам 2 прамени со бели влакна..не се фарбани така природно ми се појавија пред 3-4 години...

Реди слика твоја за да проценат дали ќе ти стои секси или ќе те направат да изгледаш стар. :)

Постои фарба за коса..не е страшно ако си ја офарбаш косата, никој нема да ти извади име ко пред 20ина години.

farban mazh- hahhahahhhahaha
pa tek ako ja utne bojata, ili koga ke ja odmie nekolku pati-hahahaah-namesto kostenliva- biche crvenokos so portokalovi prameni, i so nekoj santim podizrasnat koren - zhenskite u nesvest ke pagjaat po nego
a be bate- bidi si priroden-zhivej si za sebe -ne za okolinata-na kogo mu se dopagjash so crna,ke mu se dopagjash i so proseda

farban mazh- hahhahahhhahaha
pa tek ako ja utne bojata, ili koga ke ja odmie nekolku pati-hahahaah-namesto kostenliva- biche crvenokos so portokalovi prameni, i so nekoj santim podizrasnat koren - zhenskite u nesvest ke pagjaat po nego
a be bate- bidi si priroden-zhivej si za sebe -ne za okolinata-na kogo mu se dopagjash so crna,ke mu se dopagjash i so proseda

Toa е тоа.:)
Најдобро е човек да си биде природен без да си става боја на косата...па и уште шо викаш ако ја утне бојата.Аииии,сега се сетив на еден пример.Мој соученик беше.Сакајки да добие темно костенлива боја на косата,доби црна а тој блед...Мртовец.Океј,да се шатира тоа ке изгледа убаво ама не секому му стои и тоа.:)

Реализацијата е интересна и корисна работа! :pos: Забавна тема. :smir:

Продолжи со реализација. :wink:

Тоа е наследно, голема е веројатноста и на тебе да почне да побелува на толку години. Сепак тоа не значи дека за 5-6 години ќе имаш седа коса. Мене лично не ми изгледа одбивно, напротив кај некои е многу привлечно. И ова е далеку од значаен факт за тоа дали да се биде со некој или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom