leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Е да имаш право, ми фали жилет во муабетов.Височество, не ви доликува барем вам на ваков начин да се обраќате кон својот аудиториум.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да имаш право, ми фали жилет во муабетов.Височество, не ви доликува барем вам на ваков начин да се обраќате кон својот аудиториум.![]()
Е да имаш право, ми фали жилет во муабетов.
Жилет не е мајтап, туку закана за убиство. Али ја поштувам таков „хумор“.Може сега да бидеме сериозни, или уште ќе си тераме мајтап?
Жилет не е мајтап, туку закана за убиство. Али ја поштувам таков „хумор“.
Туку ти Омер како слеп верник, утре ако ти стават закон дека можеш да се ожениш со ќеркати ќе ја искористиш шансата?
According to the Telegraph, Spain’s foreign-born population rose from 3.2% in 1998 to 13.4% in 2007, and in Brussels, “the top seven baby boys’ names recently were Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine and Hamza.”...the real number of Muslims (not including unregistered illegal aliens) was about “574,000…in Sweden and 256,000 in Denmark,” meaning “that Muslims make up 6.05% of Sweden’s population and 4.59% of Denmark’s.” The Swedish figure was up from around 3.21% in 1998: “In other words, the number of Muslims has roughly doubled over the period 1998-2011.”http://frontpagemag.com/2012/bruce-bawer/islamization-of-europe-the-numbers-dont-lie/Откаде ја извади оваа констатација?
не сите вести се вмровски, ама ок да не одиме понатака
за шиите, ме интересира посебно делот за нивното мислење за дева марија и ајша ( пиши кога ке имаш време )
За видеото, испрати ми го во лп или најдобро постирај го тука, пошто не го најдов кај што беа прашањата
Edno prashanje...gledav na hystory chanel nekoja emisija za Aleksandar Makedonski. Avtorov patuva vo Sirija i razgovara so lugje istorichari etc...Vo eden del od razgovorov se veli deka Aleksandar e spomenat i vo Kuranot.
Dali moze nekoj da postira delovi/citati od Kuranot kade se spomenuva Aleksandar, bash me interesira.
Blagodaram
metta da odgovorese posto veti
Не е спомнат Александар Македонски.
Ќе слушнеш можеби дека е спомнат но под име Зулкарнејн,но тоа не е точно бидејќи Зулкарнејн е спомнат во Куранот како муслиман,а Александар Македонски бил многубожец,така да паѓаат во вода предпоставките дека се работи за истата личност.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 03:56 ---
Толку многу имам пишувано за тие разлики што ме мрзи пак да пишувам а и за волја на вистината,скроз го забораив ова твоево прашање.
samo ti dadov primer , neli sekakvi volovi se setaat po zemjata pa cuvajtesigi kerkite i sinoviteНикола ај реши го овој, ако ставам видеа со педофиливе ќе ме раздени.
Нормално дека секакви волови шетаат, ама апсолутно секакви. Ти си таа која треба да биде исчистена од темава оти го тупиш со линкови хеј.samo ti dadov primer , neli sekakvi volovi se setaat po zemjata pa cuvajtesigi kerkite i sinovite
pa celo vreme ja tupis i celo vreme samo gnjavis ti si toj koj treba da bide resen i iscisten,
Разликата е во средината во која се случуваат тие нешта.samo ti dadov primer , neli sekakvi volovi se setaat po zemjata pa cuvajtesigi kerkite i sinovite
pa celo vreme ja tupis i celo vreme samo gnjavis ti si toj koj treba da bide resen i iscisten,
Нормално дека секакви волови шетаат, ама апсолутно секакви. Ти си таа која треба да биде исчистена од темава оти го тупиш со линкови хеј.
Немам нерви јас како Берик да ви објаснувам детално во секој пост. Патем ти научи се да пишуваш и род научи како се користи во изразување па ќе има кој да ти ги разгледа постовите. Вака не вредиш ни еден лев за дискусија.dovolno e samo nekoj da gi razgleda tvoite postovi , i ke uvidi deka celo vreme tupis i gnjavis i voopsto nema nikakva dopirna tocka so temata ,