Ма дај бе ова психопатине ќе најдат 30000 изговори за да го оправдаат нивнион шизофреничар пророк мухамед само за да изгледа како нормална личност.
Мислам ма дај бе сонувал дете две вечери по ред и ај дај да и се качам така сакал алах, шо ако мене пет вечери по ред ми се сони дека со багер рушам пуна џамија за време на молитва , тоа бог го бара од мене ?
БРЕ дегени бре бре бре.
Исламот религија на мирот,како не бе не смее да убива ама само ако е муслиман ама и таму може ако нешо згрешил или го навредил пророкот или некој глауч нивни или прекршил некој нивни закон, не повредуваат деца освен ако не им се сони тоа или не се од некоја друга религија или исламска секта,не уништувај полиња, освен ако се на неверници.
Плачи кукај дека си потиснуван и репресиран, а прва прилика убивај силувај не почитувај закони затоа што закони дадени од човек не се халал само законите од пророкот се битни.
Демек муслиманите биле заслужни за научни откритија они го просветлиле светов, немој да ме јебеш во индија најголемата бибилотека на светот кога била заземена што да правиме со неа ?
Па вака земете ги сите книги ако се во спротивност од куранот запали, ако се во согласност со куранот пак пали не ни требаат.
1400 години кај поминале маме ебавале, немој некој немиен брадосан овде да ми спомнал ама крстоносците, крстоносците само во палестина биле пошо папана немал друг избор од сите страни бил опкружен со немиени и немиросани, а и сите кампањи што ги имале крстоносците не се ни 1%, па добро бе на северна африка мамата и ебале тоа козо ебачите од прекрасна оаза ја дотерале до пустина.
Не дефинитивно треба да се престане со ќутење доста бевне тепаниот со хелсиншки синдром.
Да навистина исламот е религија на мирот ама само таму каде што се малцинство, таму каде што се мнозинство и се појаки се дегенерирани инцесоидни козо ебачи и педофилишта не видени ГНАСИ ништо повеќе од најобичен жган, крвожедни бесни кучиња.
ПС : Заборавив да додадам, хемијата/алхемијата,арапските бројки, математика , геометрија,астрономијата и астрологијата итн немаат благе везе со муслиманство и со арапи се е тоа преземено и украдено од кина и индија дегениве само ги прошириле и со пропагаанда ги присвоиле.
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 17:44 ---
Нормални години за менарха се од 8-16 години.Појавата пред на менструација пред 8 години или после 16 е суспектна и се прават додатни истражувања со цел да се диагностицира дали е централна(проблемот да е во хипоталамусното лачење на хормони) или периферна(супрареналната жлезда или пак овариумите).Менархата од 8-16 години се смета за нормална појава и варира(зависи од генетиката,географското потекло и.т.н).
Педофилија-Сексуална склоност кон предпубертетни партнери.
Само да разграничиме поимиве.Сега терајте филмот
Ти болен си имаш температура ненормален ретардиран каков си ?
Абе еј абдал дете е тоа ако тој шизофреничарот-педофилски му се дигал на деца не брајте по секоја цена опрвдание, туку и да те потсетам кај се наоѓаш и да те потсетам што правиш, ти си во земја во која што педофилијата нејзиното ширење и пропагирање се третира со закон и кривично се одговара за истото, ти пропгираш педофилија со малоумниов пост што си го пишал ,абе имаш ли грам мозок или гомна ти е полна глаата ?
Ало бре иди лечи се ,наместо да разграничуваш поими и да оправдуваш пациенти, или лечи се или у затвор може да заврши за вакви текстови бидејки ите како се подршkа и ширење на педофилија.