Прашања поврзани со Android Market (Google Play)

• Креатор на темата Креатор на темата nikola2004mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има искуство/ или знае како одат работите со аплоадирање апликација на Андроид стор? И дали има заработка во однос на downloads или пак купување, ако може подетално нешто? Фала

Преку МК неможеше да се аплоудираат платени апликации на плеј стор, сега незнам како е. Додека од downloads на апликацијата немаш заработка.

Преку МК неможеше да се аплоудираат платени апликации на плеј стор, сега незнам како е. Додека од downloads на апликацијата немаш заработка.

Мислам дека се прави monetizing преку ads или се лажам?

Здраво. Дали знае некој добра апликација за гледање спорт - поконкретно фудбал на телефон ?
Јас користам една апликација Mobdro и добра е. Ги има спортклуб и арена, ама некогаш имам проблем со стримингот. Фала

Здраво. Дали знае некој добра апликација за гледање спорт - поконкретно фудбал на телефон ?
Јас користам една апликација Mobdro и добра е. Ги има спортклуб и арена, ама некогаш имам проблем со стримингот. Фала

ќе ти кажам една апликација, подобра од Мобдро...но никому да не кажуваш...:angel:

и барај ја на Гугл....не на плеј стор

WSS 2.4

само ова откуцај го, и подеси го телефонот да можи да инсталира од непознати апликации

ќе ти кажам една апликација, подобра од Мобдро...но никому да не кажуваш...:angel:

WSS 2.4

само ова откуцај го, и подеси го телефонот да можи да инсталира од непознати апликации
Кичеец,шо го мучиш апликации,има бесплатни стримови и сајтови :LOL: Или А1 гоуу за 300 ден. мислам месечно,едно две кутии ќе ги даде

WSS 2.4

Фала. Ќе ја пробам ќе видам. Инаку и Мобдро е преку Гугл, ја нема на плеј стор.

Дали со помош на апликацијата СтопКорона може да нѐ снимаат, прислушкуваат и слично?

Може некако да се инсталира Google Play на Хуавеи П40 лајт?
Пробав со тоа со инсталирање мега и чат партнер апликациите, не сака!

Може некако да се инсталира Google Play на Хуавеи П40 лајт?
Пробав со тоа со инсталирање мега и чат партнер апликациите, не сака!

И вака ќе може да се инсталираат апликациите од Google без проблем да се користат? Ме интересира највеќе за Youtube затоа што тоа највеќе користам а сакам да земам HUAWEI P SMART 2021.

Последно уредено:
И вака ќе може да се инсталираат апликациите од Google без проблем да се користат? Ме интересира највеќе за Youtube затоа што тоа највеќе користам а сакам да земам HUAWEI P SMART 2021.
Да, плус може да инсталираш Youtube vanced

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom