Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто да се пресели во Србија? Нели планот беше да се работи со 20 енергија во болварски фирми и заработените пари да ги менува со злато кое подоцна ќе се донира за востание?
Тоа ти е камиказа, можеш и така да праиш...

Лугје ај помош. Нешо ме е*е ерепубликов. Си влагам на страна,се логирам со ацц и пас и ми вика не е тој пас. Њтф? Ај, го сменив преку меил ау уа и го пишувам новиот и вика не е тој ! :vozbud: шо се дешава?

--- надополнето ---

Слабо некој дека има одговор на чудово :icon_eek::(

Лугје ај помош. Нешо ме е*е ерепубликов. Си влагам на страна,се логирам со ацц и пас и ми вика не е тој пас. Њтф? Ај, го сменив преку меил ау уа и го пишувам новиот и вика не е тој ! :vozbud: шо се дешава?

--- надополнето ---

Слабо некој дека има одговор на чудово :icon_eek::(

Да не си згрешил нешто у пишување на пасвордот ? Капс уклучен,или кирилична подршка...

Дечки ај ако можи некој нека постира линк од чатот на ерепублик.

ај ако сака некој да ми каже како да извадам пари од фирма преку монетари маркет, бидејќи имам многу за вадење, некој нека шише тука или по ПП ама подетално да ми објасни што како фала многу однапред

Ви отвара eRepublik бе? Јас веќе втор саат гледам кокошка.

Можеби некој прашал пред мене, можеби не. Во последните неколку страници не најдов слично прашање.

Сакам да отворам 2ра фирма ама за дрво или уље ... Каде, како што? Зошто не дава други опции освен храна/жито/железо/оружје? Нубско или не, не ме интересира. Само сакам да се информирам :)

на колку ранк се станува Captain ??

како идат ранговите за војна ? како се стасуе до Капетан ? :)

За да можам да продавам голд а да земам МКД требит да имам кренато 15то ниво?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom