Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Отидов во битка отепав 2ца..и сеа сум 80 сила..кој има троа поеќе лебче да ми прати..за утре да работа.... nick specanz

бтв..како од голд да сменам во наши пари?

Може да ми даете линк од чет каналот никако не можам да го најдам.

До 15ти левел мислам не може да мењава злато.

Како не стават и до 10ти левел бар да не може да се борат,порано мислам имаше нешто слично во претходната верзија.....

колку злато се добива со ММ медалот ?!

Абе само мене не ми отвара од Маркетот да купам нешто,или кај сите ? :/

денес станав татарин. од повардарие иначе бев. пошто не ја следам играта доволно, онака работам и тренирам, знае некој зошто ми е сменето? сега ми е татарија, повардарие

денес станав татарин. од повардарие иначе бев. пошто не ја следам играта доволно, онака работам и тренирам, знае некој зошто ми е сменето? сега ми е татарија, повардарие

Па не нападнаа бугарите и не освоија... моментално ја нападнаа и Западна Македонија, таму се води битка сега... оди World Map ќе си видиш...

И јас, ептен се вознемирив кога видов, ама тоа е лошото водење на државата!

а да пише некој што понатака, место да се препукуваме...пошто работев и пари не ми дадоа, а во истата фирма сум

а да пише некој што понатака, место да се препукуваме...пошто работев и пари не ми дадоа, а во истата фирма сум
Парите ти се дадени иди во Accounts ќе видиш, моментално не ти ги покажува од страна дека сме под бугарска окупација...а што понатаму?! Барај карта од некаде и пресели се во Србија...

Парите ти се дадени иди во Accounts ќе видиш, моментално не ти ги покажува од страна дека сме под бугарска окупација...а што понатаму?! Барај карта од некаде и пресели се во Србија...

Зашто да се пресели во Србија? Нели планот беше да се работи со 20 енергија во болварски фирми и заработените пари да ги менува со злато кое подоцна ќе се донира за востание?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom