Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
dali znae nekoj koi predmeti treba da se polagaat od maturata za medicinskiot faklutet :)

dali znae nekoj koi predmeti treba da se polagaat od maturata za medicinskiot faklutet :)

екстерен предмет: математика основно ниво или странски јазик
интерен предмет: (за гимназии) биологија и хемија;
(за средно стручно) биологија или хемија + 1 стручен предмет по избор според образовниот профил на кандидатот

екстерен предмет: математика основно ниво или странски јазик
интерен предмет: (за гимназии) биологија и хемија;
(за средно стручно) биологија или хемија + 1 стручен предмет по избор според образовниот профил на кандидатот

Или физика ;)

Дали знај некој кога ќе биди сега истакната листата дали сме примени на фах?

Ајде едно прашање и од мене

Како оди запишувањето на факс за постарите генерации што не полагаа матура, што документи треба, и кога е вториот уписен рок

Фала

Да не знае некој чисто информативно колку кандидати има пријавено на психологија,заборавив да прашам денес?

Дека во Македонија има курс по Мајкрософт во кој делат дипломи,дали некој може да ми каже од колку години може да се посетува тој курс???

>>ManNi[A]cC<<;3729662 напиша:
Дека во Македонија има курс по Мајкрософт во кој делат дипломи,дали некој може да ми каже од колку години може да се посетува тој курс???

Друже има курсеви Мајкрософт по .NET за друго неможем ништо да ти потврдим, кај нас на факс ни го препорачуат да идеме на тај курс и после некое олеснување за полагање имаме

Дали некој знае колку е партиципацијата за упис на American College и до кога се уписните рокови...однапред благодарам

Да не има некој информација на економски факултет колку има пополнето бројки по смерови?
(односно дали има гужва и дали ке се упишам на е-бизнис со 90 поени) :smir:

Дали може да се извадат уште еден пар оригинални сведителства и дипломи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom