Атеист
Дежурен Шаман
Точно Мики, твоите лаги и лични заблуди не ми са по ќеифо.Многу нешта кои не ти са по ќеифо...
Не бе Мики, доволно е да кажеш постои и веднага истото и постои.Да; доволно е да кажеш ке нема Бог и Он ќе престане да постои.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно Мики, твоите лаги и лични заблуди не ми са по ќеифо.Многу нешта кои не ти са по ќеифо...
Не бе Мики, доволно е да кажеш постои и веднага истото и постои.Да; доволно е да кажеш ке нема Бог и Он ќе престане да постои.
Мики ти немора ништо да опнуваш за да ти дадат лајк. Доволно е само да ќутиш. А напиша нешто, толку од лајкот. Или ти се надеваш на лајк од господ, можеби понуда за пријателство а?
[DOUBLEPOST=1467184164][/DOUBLEPOST]
Точно Мики, твоите лаги и лични заблуди не ми са по ќеифо.
Не бе Мики, доволно е да кажеш постои и веднага истото и постои.
АхаА-а...![]()
Нема на што. Граѓанска должност ми е да ти укажам кога си во заблуда.Хвала...
Каде ти виде таков исказ? Кретенизам е и изјавата дека тоа постои а немаш доказ.Кретенизам е приглупавиот вербален „доказ„ дека „тоа не постои„.
Доказите дека „постои„ ги имам изнесено повеќе пати.
Разликата е очигледна.
Нити доказ си изнел ни бутур. .
Хах, ти и сериозни дискусии? Научна фантастика. Јас тоа што сум прочитал ти не се ни осмелуваш да прочиташ. Читај си ги ти своите “отци“ и живеј си во својата заблуда. И на крајот на краишта остави ги другите да живеат во својата.По...
Тоа што не читаш сериозни дискусии, тоа што не прифаќаш посочени нешта, тоа што не прифаќаш „да„ туку велиш само „не„, тоа е САМО ТВОЈ ПРОБЛЕМ.
Јас тоа што сум прочитал ти не се ни осмелуваш да прочиташ. .
Твојата „дужност“ да ја проповедаш твојата ти ѓоамити вистина зачувај си ја за во црквата и меѓу твоите браќа по вера (читај незнаење).
1. Не знам кој си ласка овде. Зборуваш за бог ко ти лично бог за м..... овај ... брада си го фатил. Така да, престани да си ласкаш.1. Не си ласкај, не е убо то. 2.Патем, твојата начитаност се сведува на „нема Бог„, така?...
Па слушај ако имаш уши.Кој има уши, ќе слушне.
Алтоматски и да постои бог не ќе има верници.Ако нема Бог, алтоматски нема атеисти?![]()
Не, туку ќе нема верници. Бидејќи кога нешто е очигледно и секој може да го види, тогаш нема потреба да верува, ќе знае дека постои.Ако нема Бог, алтоматски нема атеисти?![]()
ЕЈ! Па сеуште растам бе )hypoterrian,
ој порасни, прочитај нешто па врати се на муабет.

ЕЈ! Па сеуште растам бе )![]()
Свиња во џамија ако треба ќе внесам,
]
Аирлија работата...[DOUBLEPOST=1467209287][/DOUBLEPOST]
Ко ќе видам, ќе поверувам...
New school rapper[DOUBLEPOST=1467224910][/DOUBLEPOST]Свиња во џамија ако треба ќе внесам,
ама @MIKI1 на форум ќе го месам,
гревови на други препишуваа,
а за своите по грб се камшикуваа,
веруваат во Госпот и светиите,
а си ги палат црквите и џамиите.
Мики стани бе МПЦ те вика,
на форум цело време повреденото его ти рика.
Сега неколку казнени поени се во тек,
и сето тоа поради @MIKI1 ОД СРЕДНИОТ ВЕК!
Абе МИКИ во еден пост се виде дека си сексист ама барем не мисли дека ако чоек со купена диплома е паметен а некој кој е неколку години помлад потуп.hypoterrian,
ој порасни, прочитај нешто па врати се на муабет.
Абе МИКИ во еден пост се виде дека си сексист ама барем не мисли дека ако чоек со купена диплома е паметен а некој кој е неколку години помлад потуп.
Ете виде.
И сега верувај!