Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Смешки....:pos::pos::pos:.ова атеистите ќе не учат што е духовност...цепење...
Од кога велам дека се теисти, само се заспани....:tapp:
А ти као си ја испил сета мудрост и се знаеш? Хаха смешки :pos:

Прашање за Атеист(ите): објаснете го „пласебо„ ефектот...:sneaky:[DOUBLEPOST=1403202340][/DOUBLEPOST]

Нема поголема навреда за еден атеист отколку да му кажеш дека е теист, ама он „као„ нејќе да признае...:pos:
тоа е кога ќе те клукам со плазма ко божем инекции ти давам (пеницилин) и ти ќе си оздравиш

Те поздрави Гурџи:
Некои цел живот бараат и...наоѓаат дупка во вода.

Те поздрави Гурџи:
Некои цел живот бараат и...наоѓаат дупка во вода.
Гурџи? Хахахаха не ти е срам тој идиотот да го цитираш? :pos: Тоа говори само за тебе.

Хахаха... Не прашувам јас без потреба. Јасно ми е дека немаш одговор. Не е потребна религија за ткн развој на внатрешна состојба (или како веќе го рече). Треба нешто друго, ама тешко ако заглибиш во христијанството да дознаеш. Личните искуства не морам да ти ги кажувам нели?

Моите методи не мора да се добри и за некој друг. А во христијанството не знам кои се затоа те прашав.

ok. stom se znaes togas ne me prasuj;)

za nekoi raboti jas nikogas nema diskutiram so drug radi reda samo, kolku da se istera necij hir:)

edna od tie raboti e to sto me prasuvase vcera okolu svetskovo na primer.

p.s zasto me prasuvas za metodi od hristijanstvoto, koga odnapred si osoznal deka ne ti odgovaraat? cisto onaka neli:P

Гурџи? Хахахаха не ти е срам тој идиотот да го цитираш? :pos: Тоа говори само за тебе.
Душа постои ли?
Просто:
1 Да
2 Не
Имај муда и одговори.
Да видиме што е духовноста....хе хе хе

ми бегаш со коментарите. дали ќе сакаш да се навратиш на цитираото од пред неколку поста и да продолжиме во тој правец?
или потребно ти е да избегнуваш?
молитва и моќ? хммммм, дали ако јас се молам на свевишниот за добро здравје и ќеми го даде .... онака на поклон? или кога ќе се разболам ќе ме оздрави? ............. можда, аок пласибото е доволно јако

ne znam druze. moli se, probaj, pa ke kazes.

sto pati ti iam kazano: nekoi raboti ne se objasnuvaat, dodeka ne gi dozivees. seti se na muabetot za sexot i jasno ke ti stane.

ok. stom se znaes togas ne me prasuj;)

za nekoi raboti jas nikogas nema diskutiram so drug radi reda samo, kolku da se istera necij hir:)

edna od tie raboti e to sto me prasuvase vcera okolu svetskovo na primer.

p.s zasto me prasuvas za metodi od hristijanstvoto, koga odnapred si osoznal deka ne ti odgovaraat? cisto onaka neli:P
Не бе, не само онака. Да видам кои се може ќе ми одговараат. Еве од тазе христијанин да научам, овие постариве верници не ги бива, мислат дека сета мудрост ја испиле.

Не бе, не само онака. Да видам кои се може ќе ми одговараат. Еве од тазе христијанин да научам, овие постариве верници не ги бива, мислат дека сета мудрост ја испиле.

ok. teraj ti so starite i citatite od biblijata;) tamu si na sigurno tlo.

Душа постои ли?
Просто:
1 Да
2 Не
Имај муда и одговори.
Да видиме што е духовноста....хе хе хе
Гоооооооооооооооооооол.....

Ima stotici religii a duhovnosta e edna...Religijata e zaspanite ....Duhovnosta za razbudenite....Religijta preti i zastrasuva...Duhovnosta dava vnatresen mir...Religijata izmisluva...Duhovnosta otkriva....Religijta zivee vo tvojte misli ....Duhovnosta vo svesta....Religijta zivee vo minatoto i idninata....Duhovnosta zivee vo segasnosta...Religijata vetuva post zivot.....Religijata go hrani samo egoto !

ne znam druze. moli se, probaj, pa ke kazes.

sto pati ti iam kazano: nekoi raboti ne se objasnuvaat, dodeka ne gi dozivees. seti se na muabetot za sexot i jasno ke ti stane.
ништо, ми бегаш од муабетот. ти го почна, ти бегаш.................. несигурност? немање аргументи? или тролаш? кое е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom